Konu: Zilton Saunders | Fear-RP TROLL  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 16.10.2021 14:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zilton Saunders - @Vortex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/10/2021 17:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a)Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak NON-RP veya FEAR-RP ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

b) Bir kişi tarafından esir alınma, yaralı duruma düşürülme, sayıca azınlıkta bırakılma gibi durumlarda kişilerin eyleme uğrayan(esir alınan, yaralı duruma düşürülen, sayıca azınlıkta bırakılan) tarafın diğer tarafa karşı FearRP zorunluluğu bulunur. Aksi halde kişilerin CK izinleri(YALNIZCA YÖNETİM TARAFINDAN) verilebilir, yönetim insiyatifine bağlı olarak da FEAR-RP ihlali kapsamında cezaya tabii tutulabilirler.

c) Polise Karşı Korku RolleriDepartman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı FEAR-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. epartman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur. (bknz. VCPD'ye karşı kurallar)

d) İllegal oluşumların düzeylerine ve konumlarına göre sivil oyuncuların kendilerine belirli alanlarda FearRP yapma zorunluluğu bulunur.(bknz. Oluşum Kuralları)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimizi yönettiğimiz hoodda rolümüzü dönderiyorduk bu şuan anlattığım olay öncesinde zaten şahıs yine geldi fakat trolldür vs. diye ekran görüntüsü almadım salladım, şahısla hiç bir rolüm bulunmamasına rağmen gelip küfürler hakaretler savuruyor, orada 5 kişiyiz hala küfürler edip, sokakta garip roller yapıyor. Komik bir arkadaş bu kadar.  :-\

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yetkili insiyatifine kalmış, roleplay sunucusunda troller neden barınıyor anlam veremediğim bir şey. Boş boş roller.

#1 - 17.10.2021 03:21
Sabah savunmamı yapacağım, ancak ben burada hiçbir troll göremiyorum. O yüzden "troll" kısmına bir savunma yapmayacağım. Tartılışabilir olan FEAR rp olayına savunmamı gerçekleştirceğim.

#2 - 19.10.2021 12:48
Sürekli olarak hoodumuza gelerek rolümüzü bölüyor küfürler ve hakaretler eşliğinde şaklabanlık yapıyorsun. Troll değilde ne?  :garip:

#3 - 20.10.2021 11:25
K&A.