Konu: SARA_GRAY / DOLANDIRILICILIK.  (Okunma sayısı 632 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2021 23:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sara_Gray @Mustang

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Emmanuel_Parker @Lucinoxer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ...

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sara Gray karakteri ile silah parçası alış-verişi yapıyordum. Beraber rollerimizle beraber en az sekiz veya dokuz parça alım satımı yaptık. Hepsinde mantığımız şöyle işliyordu, 40k ön ödeme veriyordum, 50k ise parça geldiğinde. Yani bir miktar ön ödeme, diğer kalanı ise parça geldiğinde. Yine bir sipariş geldi @serkank1  karakteri ile girdiğimiz rolden. Bende Sara karakterini arayıp yine aynı şekil sipariş olduğunu söyledim, oda ön ödeme istedi. İdlegass benzinlikte buluştuk ve @serkan1 karakterinden aldığım 60.000 doları Sara Gray'a teslim ettim. Ondan sonra ki gün teslim edeceğini söyledi ancak kişi birden bire habersiz bir şekilde ortadan kayboldu. @serkank1  karakterinin 60.000 dolar dolandırıldığı son durumdur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlarım vardı ancak bilgiseyar formatından dolayı ss'lerim silindi. Zaten Sara Gray'de bu rolün gerçekleşmediğinin aksine birşey söyleyemez, loglarda herşey mevcut.

Ek açıklamalar(varsa): Hiçbir türlü cezai işlem uygulanması taraftarı değilim, beş dakika bile olsa oyuna gelip kişinin 60.000 dolarını teslim etmesini rica ediyorum.

#1 - 13.10.2021 23:53
Öncelikle selamlar, @Vortex  karakterinin anlattığı olayda yanında roldeydik. @serkank1  karakteri ile girdiği rolden bahsedip, Sara Gray' karakterine para teslim etmesi gerektiğini söyledi ve İdlegass benzinliğine gittik. Sara Gray karakteri gelip, 60.000 doları kişiden aldı.  Zilton karakteri ne zaman teslim edeceğini sorduğunda yarına hazır olur dedi. Sanırım hala daha kişiye ulaşılmıyor. Gerekli işlemlerin uygulanacağından eminim. İyi forumlar.

#2 - 14.10.2021 00:15
Hiç bir cezei işlem uygulanması taraftarı değilim, Vortex in dediği gibi iki dakikasını oyuna ayırıp 60.000$  bana geri teslim edebilir.

#3 - 14.10.2021 16:30
Öncelikle Birçok şey yalan en son sipariş sırasında yanında hiç kimse yoktu, yani şahit yok fiyatlar da yalan ayrıca PM üzerinden Zilton Saunders karakterine Okuldan dolayı işi tamamlayamayacağımı bildirdim, ayrıca hiçbir kanıt yok tanıklar ise yalan söylüyor, anlaşılmış bir durum, kanıtı yok ve uzun süredir oyuna giremiyorum . Bilgisayarımı uzun süredir ilk defa açabildim ve şikayet ile karşılaştım.
« Son Düzenleme: 14.10.2021 18:10 Mustang »

#4 - 16.10.2021 12:14
Pekala şikayete bakabildiğine göre, 2 dakikanı ayırıp oyuna girebilirsin ve bizi 1 aydır zor durumda bıraktığın 60.000 doları teslim edersin?

#5 - 16.10.2021 12:16
Pekala şikayete bakabildiğine göre, 2 dakikanı ayırıp oyuna girebilirsin ve bizi 1 aydır zor durumda bıraktığın 60.000 doları teslim edersin?
EKLEME
60.000 doları geri teslim ettiğinde, hiçbir türlü ceza almanı istemiyoruz. 60.000 doları teslim edersen şikayeti geri çekip olayı bitirme taraftarıyız. Discord üzerinden benle iletişim kurabilirsin. Nede olsa bugün haftasonu, senin yazmanı bekliyorum.

#6 - 16.10.2021 16:29
60000 nereden çıktı öyle bir para yok

#7 - 17.10.2021 03:22
Öyle bir para yok...
Cidden kendini komik duruma düşürüyorsun. Gerekli yetkililerin loglara bakmasını istiyorum. Uzattığın içinde cidden sana kırılıyorum @Mustang

#8 - 18.10.2021 23:21
Yetersiz kanıt.