Konu: Timucyn_Lampadati RK/Fear RP  (Okunma sayısı 324 defa)

#0 - 13.10.2021 20:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @atilla0335 Timucyn_Lampadati

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Turner_Weiss @gunesilhan9 Daniel_Ducatro @Ducatro Samuel_Ripper @LightOfGod

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kişiyi videonun 1.12 dakikasında rk durumuna düşürüyorum. Kişi 19 dakika sonra 2. videoda motor sürmeye başlıyor ve sorduğumda tedavi olduğunu söylüyor. Fear rp konusuna gelirsek 2. videonun 1.50 dakikasında onaylı hood bölgesinde etrafta birlikten birileri varken birlikten birine küfür ediyor, devamında ise küfür etmeye devam ediyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 13.10.2021 20:59
Merhaba doıstum öncelikle sen bnei vurduğunda ben hastaneye gidip tedavimi olduım, daha sonra orası sizin hood bölgeniz olmuyor haberiniz olsun.

#2 - 13.10.2021 21:02
Merhaba doıstum öncelikle sen bnei vurduğunda ben hastaneye gidip tedavimi olduım, daha sonra orası sizin hood bölgeniz olmuyor haberiniz olsun.

Gerçek hayatta vurulalım doktora gidip tedavi olalım sonra motor kullanabilir misin sence akabinde dostum?

#3 - 13.10.2021 21:04
Kardeşim benim omzumdan vuruldum sanki kafamdan vuruldum.

#4 - 13.10.2021 21:20

Silahla yaralı konuma düştükten sonra 8 saatlik bir yaralı durumu mevcut, sistemsel olarak yaralı olmasan da rolsel olarak yaralısın, ben tedavi oldum çıktım gibi bir şey yok, sıradan bir ameliyat yarasında bile yattığın yerden kalkarken dikişlerin patlayacak gibi hissedersin, tuvalete zor gidersin. Sen gelmişsin, hoodumuzda motosiklet sürüp, şehirde her konuda sizden üstün durumda olan (hem rolsel hem sistemsel) bir birliğin hooduna girip hakaretler savuruyorsun. Yapmış olduğun rolün gerçekçi bir yanı yok. Bana kalsa yaptığın bu rol yüzünden seni yetersiz oyuncu profilinden yasaklardım ancak elimden sadece bunu yazmak geliyor :) Ek olarak yine yazmış olduğun şeylerden bir SS'de ben bırakayım:

Yeni açılmış bir birlik olarak bu kadar saçma rol yapılmaz dostum. Düzgün rol yapmakta güçlük çekiyorsanız Vice'ın discord sunucusundan rol desteği alabilirsin.

#5 - 13.10.2021 21:32
Yazdığın yazıda benim role karışıyorsun ancak attığın ss de gözüküyor ki tek yaptığınız iş hoodun oradan geçen her kişinin ailesine küfür etmek, başka yaptığınız bir şey yok ve ben orada size hakaretler savurmuyorum.

#6 - 13.10.2021 21:33
Ve attığın ss'de oynanmış yani ben hoodun dışarsında ettim o küfürü birazdan videomu yükleyip atacağım.

#7 - 13.10.2021 21:35

Silahla yaralı konuma düştükten sonra 8 saatlik bir yaralı durumu mevcut, sistemsel olarak yaralı olmasan da rolsel olarak yaralısın, ben tedavi oldum çıktım gibi bir şey yok, sıradan bir ameliyat yarasında bile yattığın yerden kalkarken dikişlerin patlayacak gibi hissedersin, tuvalete zor gidersin. Sen gelmişsin, hoodumuzda motosiklet sürüp, şehirde her konuda sizden üstün durumda olan (hem rolsel hem sistemsel) bir birliğin hooduna girip hakaretler savuruyorsun. Yapmış olduğun rolün gerçekçi bir yanı yok. Bana kalsa yaptığın bu rol yüzünden seni yetersiz oyuncu profilinden yasaklardım ancak elimden sadece bunu yazmak geliyor :) Ek olarak yine yazmış olduğun şeylerden bir SS'de ben bırakayım:

Yeni açılmış bir birlik olarak bu kadar saçma rol yapılmaz dostum. Düzgün rol yapmakta güçlük çekiyorsanız Vice'ın discord sunucusundan rol desteği alabilirsin.
Karakter siz bunları yaşarken birliğimde bulunmuyordu şikayet sonuçlarına göre atılıp kalma durumuna ben karar veririm.

#8 - 13.10.2021 21:48
Ve attığın ss'de oynanmış yani ben hoodun dışarsında ettim o küfürü birazdan videomu yükleyip atacağım.

Mahalleye girmeden önce mahallenin ve hoodumuzun 2 metre yanında yazmış olduğun şeyler:

Spoiler: GösterGizle

Timestamp'ler açık, birkaç saniye içinde East Beach(!)'de bunları yazıp hooda gelmen mümkün değil. Sırf lacivert sınırların 2 metre dışında olduğun için böyle bi' Fear RP ihlaline giremezsin.

Karakter siz bunları yaşarken birliğimde bulunmuyordu şikayet sonuçlarına göre atılıp kalma durumuna ben karar veririm.

Teşekkürler.

#9 - 13.10.2021 21:53
Ek olarak birliğe yarım saat önce dahil oldum bunu da belirtmek isterim.