Konu: Alfredo_Navarro-Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2021 19:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @devil Alfredo_Navarro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıklayacak bir şey yok, tanımadığın, arkadaşın olmayan adama böyle bir şey yazamazsın bu platformda.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.10.2021 19:23
Düşündüğümü ilettim, bana god diyerek oynayışıma laf etmen çok düzgün hareket. Kaçırma rolü yaptınız düzgün şekilde rolü yaptık düştükten sonra god diyerek laf ediyorsun. Bir de attığın ekran görüntüsünde pmden Mix(Maske_25814) yapmışşınız buna bakacak yetkili bu kural ihlalinden de kişilere işlem uygulamasını istiyorum. Hile olduğumu düşünüyorsan şikayet açıp belirtebilirsin bana pm attığın için karşılık verdim.
« Son Düzenleme: 13.10.2021 19:32 devil »

#2 - 13.10.2021 19:33
PM'den mix derken? Neyin Mix'inden bahsediyorsun kardeşim savunma yapacağın yerde gereksiz şekilde açık arama. God dememin sebebininde başka bir şikayette göreceksin zaten, mix yaptığımızı düşünüyorsan, buna göre şikayet açabilirsin. Olay anında pmden konuştuğum kişi hemen yattığım duvarın arkasında yatıyor, orada olduğunu da biliyoruz zaten. Bize San Fierro'dan PM atmıyor. 5 metre yanımızda. Zaten IC'de de orada olduğunu belli ediyor.

Savunman bu kadar iste yetkili kararını bekleyebiliriz. Daha konuşulacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

#3 - 13.10.2021 20:13
PM'den mix derken? Neyin Mix'inden bahsediyorsun kardeşim savunma yapacağın yerde gereksiz şekilde açık arama. God dememin sebebininde başka bir şikayette göreceksin zaten, mix yaptığımızı düşünüyorsan, buna göre şikayet açabilirsin. Olay anında pmden konuştuğum kişi hemen yattığım duvarın arkasında yatıyor, orada olduğunu da biliyoruz zaten. Bize San Fierro'dan PM atmıyor. 5 metre yanımızda. Zaten IC'de de orada olduğunu belli ediyor.

Savunman bu kadar iste yetkili kararını bekleyebiliriz. Daha konuşulacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

bencede ne mixi...

#4 - 13.10.2021 21:40
Kişi bana yazmadan önce zaten onu almadığımızı IC chat'te de belirtiyor, ayrıca bana yazması bir şey değiştirmiyor ben yaralı konumdayım, bana yazmış olsa bile elimdem bir şey gelmiyor, sizin aksinize ben yaralı rolümü kurallarına uygun olarak yapıyorum ve bana yazmış olduğu şeyi role dökmüyorum MIX'in tanımını öğrenip tekrar gel lütfen. Son olarak da, madem çok meraklısın ne konuştuğumuza, al konuşmamızın öncesi, dünyanın en büyük MIX'i(!):
Spoiler: GösterGizle

Flood yapma, aç şikayetini, gerekli SS'lerini de bu konudan alırsın bu kadar hevesliysen. İyi forumlar, iyi oyunlar.

Admin kararı bekleniyor.

#5 - 13.10.2021 23:05
Herkes çok gergin görünüyor. Samimiyet iyi bir şey ama tanımadığınız birine "kolsuz herif" tarzı bir üslupla en azından bu platformda yazmanız hoş karşılanmaz. Bu seferlik ceza almıyorsunuz ama bir daha samimiyetiniz, dostluğunuz olmadığınız kişilere bu platformda bu şekilde hitap etmemenizi öneririm.  O:-)