Konu: Lena Lorenz , Dennis Waller - Mixing , Refuse RP, Non-Rp , Fear- RP  (Okunma sayısı 186 defa)

#0 - 12.10.2021 12:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lena Lorenz @gangal58 Dennis Waller @felonyfocus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Ic amaçlı OOC iletişim MIXING.

ROLÜ REDDETMEK -REFUSE RP-

NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dennis Waller'ın aracını kaçırdıktan sonra peşimden üç kişi olarak başka bir araçla geldiler. Lena karakterinin kasalı aracının kasasında araca zarar vererek aracı çalışmayacak hale getirdim, Lena karakteri çalışmayan araçta tek başına kalmış olmasına rağmen hala Fear-Rp yapmayarak Non-Rp şekilde tehdit etmeye devam etti (Seni bilmemne  caddesine bekliyorum) [1] , araç tamamen eski model ve hasarlı olmasına rağmen , yani ilerleyemıyor olmasına rağmen, yani sabit olmasına rağmen , yani sabit bir aracın kilidinin kırılma ihtimali defalarca darbe sonrası ne  kadar yüksek olmasına rağmen verdiğim kilit kırma emoteuna uymamayı ve araçtan çıkmamayı tercih ederek Refuse Rp gerçekeştirdi.[2] Üstüne Dennis karakteri ile aralarında Ic amaçlı  PM attıklarına da bana yanlışlıkla attıkları pmden şahit olmuş oldum.[3]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyun zevkini baltalayan, içine girdikleri duruma uygun hareket etmeyi bilmeyen oyuncuların serverın kalitesini dibe çektikleri çok açık. Gereken cezanın verilmesini rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 12.10.2021 12:59 Dmitri »

#1 - 12.10.2021 13:21
Öncelikle selamlar iyi forumla savunmamı yapacağım.
Birincisi Fear-rp gerekecek bir olay yoktur, zaten arabada kilitli durumdayım ikinci olarak şahıs kendide diyor arabanın üstüne çıktım ve arabasını bozudum diyor şahıs Car surfing yapıyor buda kanıtım. https://www.hizliresim.com/5jzt7lz     /    https://www.hizliresim.com/7g5ajfw
Arabam hızlı bir şekilde hareket halinde olmasına rağmen üstünde vurmaya devam ediyor buda Non-rp'ye giriyor.
Mixing konusuna gelirsek Dennis Walker karakteri ile aramdaki konuşma rol dışıdır rolü etkileyecek veya rolle alakalı herhangi bir konuşma gerçekleşmemiştir.
Non-rp konusunu ise anlamış değilim Non-rp lik bir durum yok.
Diğer konu ise arabam kilitli durumdayken şahıs emote vererek kilidi kırabileceğini sanıyor bu tip rollerde /dene atılması lazım sadece /me den emote verilerek kapı kırılmaz.
Kişi Car surfing ve Non-rp yaparak arabamın üzerine çıkarak arabama hasar vermeye çalıştı ardından arabamı bozarak kendi kendine rol yapmaya başladı  zaten bu hareketinden sonra role devam edip benim kapımı kırmaya çalışması tamamiyle rolü baltalayan bir harekettir. Savunmam bu kadar iyi forumlar
« Son Düzenleme: 12.10.2021 13:24 gangal58 »

#2 - 12.10.2021 17:00
Eğer araca car surfin' yaparak hasar vermeseydiniz haklı noktalarınız vardı ama rolün başındaki bu küçük hata yüzünden maalesef haklı bir konumda değilsiniz. Şikayet ettiğiniz kişiler ceza almayacak ama gereken uyarıyı kendilerinin açtığı şikayet konusundan yaptım. Lütfen bundan sonra rollerinizi temellendirirken kurallara ve mantığa uyarak şekillendirmeye çalışın.