Konu: [10.10.2021] Christian Cardarella - OOC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 321 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2021 23:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @uslanmazefsanesi Christian Cardarella

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Qasim Backstone @Arthur Wick

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Nisan 2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 21-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

Gasp:  Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. 24 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmektedir. Alacağınız uyuşturucu ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz.

Soygun/Hırsızlık: Sunucuda soygun sistemi bulunmaktadır ama bu sistemden yararlanmak için(ev-işyeri); karakterinizin en az 3 level olması gerekmektedir. Hırsızlık rolleri yönetim ekibi kontrolünde, gerekirse Guest-RP ile yapılmaktadır.
Not: Soygun/Hırsızlık rolleri yapan kişilerin, rol sonrası en az 30 dakika oyunda durmaları gerekmektedir. Soygun/hırsızlık rolü yapıp oyundan çıkan kişilere yönetim tarafından farklı yaptırımlar uygulanır.

Dolandırıcılık:(inaktif) Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2021 Nisan ayında açtığımız birliğe işyeri satın almak için borç olarak verdiğim parayı birliğin kapanmasının ve işyerlerinin satılmasının ardından geri istedim, parası ve mal varlığı olmasına rağmen borcunu yaklaşık 5-6 aydır ödemedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/gnw5uyq

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın ve paranın verilmesini talep ediyorum

#1 - 11.10.2021 21:31
Onaylıyorum.

#2 - 11.10.2021 23:34
@uslanmazefsanesi savunmanız bekleniyor, şikayeti süreci içerisinde $1.250.000 değerindeki eviniz askıya alındı. Eğer aktif borcunuz varsa karşı tarafa bankadan /offtransfer ile iletmeli ve kanıtlarını konudan göndermelisiniz.

#3 - 11.10.2021 23:56
@yutoalpha Arkadaşımız beş altı aylık süre zarfı içerisinde oyunu bırakmıştı ve hiç bir şekilde yazmadı sorduğumda ise "kalsın kanka zaten bıraktım" gibi cümleler kurdu sıkı bir dostluğumuz vardı... Ta ki düne kadar. 09.10 yani cumartesi günü arkadaş ile sesliye geçtik borç konusunu @Negan açtı ve @KrakeN yine ve yine "ben zaten oynamıyorum paraya felanda gerek yok istemiyorum" vesaire dedi buraya kadar her şey normal @Negan şahit tutulabilir. Bir kaç kişiye daha borcum vardı bunlardan birisi @Negan oyuna girdiği taktirde parasını kendisine iade ettim fakat Kraken isimli arkadaşımız parasını vermediğim/veremediğim taktirde bütün dostluğunu bitirip rafa kaldırdı ve dün kendisine 100.000 yollayayım geri kalanınıda bulduğumda veririm demiştim, orada ki konuşmaları ekran görüntüsü almış. Çok gerekliyse loglar kontrol edilsin. Bu savunmamdan ötürü yinede kendisine yarın bu saatlerde iadesini yapacağım, dostluklar oyun üzerine kurulmamalı.

#4 - 12.10.2021 00:02
@yutoalpha Arkadaşımız beş altı aylık süre zarfı içerisinde oyunu bırakmıştı ve hiç bir şekilde yazmadı sorduğumda ise "kalsın kanka zaten bıraktım" gibi cümleler kurdu sıkı bir dostluğumuz vardı... Ta ki düne kadar. 09.10 yani cumartesi günü arkadaş ile sesliye geçtik borç konusunu @Negan açtı ve @KrakeN yine ve yine "ben zaten oynamıyorum paraya felanda gerek yok istemiyorum" vesaire dedi buraya kadar her şey normal @Negan şahit tutulabilir. Bir kaç kişiye daha borcum vardı bunlardan birisi @Negan oyuna girdiği taktirde parasını kendisine iade ettim fakat Kraken isimli arkadaşımız parasını vermediğim/veremediğim taktirde bütün dostluğunu bitirip rafa kaldırdı ve dün kendisine 100.000 yollayayım geri kalanınıda bulduğumda veririm demiştim, orada ki konuşmaları ekran görüntüsü almış. Çok gerekliyse loglar kontrol edilsin. Bu savunmamdan ötürü yinede kendisine yarın bu saatlerde iadesini yapacağım, dostluklar oyun üzerine kurulmamalı.

Arkadaşlık ilişkileri oyun dışında kalıyor, buradan arkadaşlıklar konusunda bir şey söylemek doğru olmaz. Oyun bazında açığı kapatıp konu altından bildirirsiniz.

#5 - 12.10.2021 00:04
Bu söylediklerim için bütün birliğimi şahit olarak tutabilirim, bu sorun değil. Arkadaşın karakterine kalmış. Oyuna girdim ödemeyi yapıyorum.

#6 - 12.10.2021 00:47
Borç ödendi konu kilitlenebilir.

#7 - 12.10.2021 00:59
Benim olan bir şeyi almak karaktersizlik mi? Anlıyorum iyi geceler iyi forumlar. :vays: :nays: