Konu: [10.10.2021] Jafari Rashid - İllegal Polise Sığınma  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2021 21:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jafari Rashid @Bishere

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.10.2021 17.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali, Polise Sığınmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla kaza rolüne girdik. İllegal birlik üyesi olmasına rağmen polise ihbar verdi. O sırada bundan haberim olmadığı için kendisini ihlal yaptığı için uyaramadım ve yarım saate yakın rol döndü. Daha sonra kendisini Idlewood taraflarında görünce forumdan kontrol ettim. Yeni oyuncudur diye başta şikayet açmak istemedim ve pmden kendisini ihlal hakkında bilgilendirmek istedim. Ancak arkadaş yaptığının "kaza rolü legal rol" diyerek doğru olduğunu savundu. İllegal bir karakterin ne olursa olsun işlerine polisi karıştırmaması gerekir diye düşünüyorum. Ki kural da böyle. /soru ve discord ticket üzerinden sorarak da arkadaşın yaptığının ihlal olduğunu teyit ettim. Ayrıca arkadaşın içinde olduğu birliğin lideriyle de pm üzerinden konuştuk ve arkadaşın göstermediği nezaketi göstererek bilgilendirme için teşekkür etti ve istiyorsan şikayet açabilirsin dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Rolden bir kare:
Spoiler: GösterGizle

Arkadaş ile olan pm özeti ve ihlal yaptığının itirafı:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rolün kısa süreceğini düşünerek başta ss veya video kaydı almadım. Rolün ortasından bitişine kadar video kaydı var. Kişi zaten illegal olduğu halde polis çağırdığını pm üzerinden de kabul ediyor. Gerekirse 10.10.2021 tarihli 17:00-18:00 saatleri arasındaki loglar incelenebilir.

#1 - 10.10.2021 22:50
vaktine yazık

#2 - 10.10.2021 23:28
Yetkili kararı beklenebilir.
Arkadaşın forum üzeri ortak nezaket kuralından da değerlendirilmesini talep ediyorum. Teşekkürler.

#3 - 11.10.2021 12:46
Kaza rolü planlanarak yapılabilen bir şey değil, IC/OOC herkes kaza yapabilir fakat İl-Legal taraflar polisi çağırmaktan bir tıkta olsa çekinmeli. Bu yüzden her iki tarafı da uyarıyorum. Lütfen bu tarz rollerde daha dikkatli düşünüp/davranın.