Konu: [09.10.2021 - 20:43] Emotesiz ateş. Anthony Corozzo  (Okunma sayısı 434 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2021 17:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fletcher Anthony Corozzo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kasparov üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.10.2021 - 21:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emotesiz ateş, emote verdilerse bile bu benim ekranıma düşmedi, düşmesi gerektiği kurallarda yazıyor. Videoyu 2:49'a alırsanız, elinde silah ile koşuyorlar emote yok, vermiyorlar. Veriyorlarsa bile bunu, buraya gelmeden veriyorlar bu da ekranıma düşmüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 10.10.2021 17:07 recoltofficialx »

#1 - 10.10.2021 18:00
Bölgede sadece sen yoksun, Recolt. Bize yakın Kasparov üyeleri var, şikayet açmak için açıyorsun. Rolüm bittiği zaman buraya döneceğim. Emotelerin verildiğine dair kanıtı sunacağım.

#2 - 10.10.2021 18:09
Emote vermedin demiyorum, bu benim ekranıma düşmedi. Ekranıma düşmesi gerekiyor, kural bu.

#3 - 10.10.2021 18:23
Bölgede sadece sen yoksun, sadece sen vurulmadın. Diğer adamların yakınlarımızdaydı ve o yüzden emotelerimizi verdik. Ardından saldırdık. Şikayet açmak için açmaya başladınız, tatsızlıkları oyunda bırakmanı tavsiye ederim.

#4 - 10.10.2021 19:38
Ekranıma düşmedi, söyleyeceğim başka bir şey yok.

#5 - 10.10.2021 19:48
Ekranıma düşmedi, söyleyeceğim başka bir şey yok.

Seni ikna etmek için çabalamayacağım, durum ortada. Bölge çok kalabalık, yalnız sen yoksun. Emoteyi bölgenin içerisinde, adamlarının karşısında veriyorum. Her karşılaştığım kişi için emote veremem, özellikle aktif bir çatışmada.

#6 - 11.10.2021 14:42
Orada hedef benim, iki kişi önce bana sıkıyor. O yüzden emote verilmeli, ekranıma düşmedi.

#7 - 11.10.2021 23:25
Videoda karşı tarafa emote düşmediği açık bir şekilde belli oluyor, yakın bir yerde verilse zaten karşı da görürdü. Emotesuz işlem sebebiyle ilgili karakterler cezalandırılacak, ilk saldırı dışında patlayan silahlar için sorun yok.