Konu: [10 Ekim 2021] Vincent_Fitzgerald, Arthur_Brennan, Thomas_Griffin  (Okunma sayısı 318 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2021 11:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Kafkas @realclay @Ryu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10 Ekim 2021 - 10:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov Bulvarında aracım pasif hale geldi. Bende AFK attım. Oyuna girdiğimde bana DM atmışlar anlamsız yere. Şikayetçi oluyorum. GLM Garaj'dan olduklarımı bildiklerinden DM attılar, fakat ellerinde IC bir kanıt yok. NC atalı 1 saat oldu bakabilirsiniz. Arkadaşlar MG, Mix yaparak geliyor düşürüyor, garajdan olduklarımı IC bilmedikleri şekilde garajıma laf yapıyorlar. Düpedüz DM

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/883059092699111446/896665508001247262/sa-mp-653.png?width=854&height=480

Ek açıklamalar(varsa): NC atalı, 1 saat ya oldu ya olmadı. Arkadaşlar benim garajdan olduklarımı IC öğrenmemelerine rağmen, MG yaparak gelip beni vurdular. Garajdan olduklarımı bilmedikleri halde, garajınıza işeyeceğiz gibi cümleler kullandılar. 1 saat içinde açtığım karakter ile nasıl bir role girebilirim onlar ile. Varsa Kanıtları atsınlar.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 10.10.2021 11:17
Senin nc atıp atmadığını takip etmiyoruz dostum. O garajın etrafında sabahtan beri dönüyoruz, ortada dmlik bir durum yok. Bizi görüp kaçtın, nereye kaçtığını da gördük. Sonra garaja inip garajdakileri vurduk, o hoodda takılıp elegy sürüyorsun, biz de geldik vurduk. DM gibi bir şey yok ortada. Üstelik savaşta olduğumuz bir birliksiniz, yetkili karar verebilir daha ileti yok.

#2 - 10.10.2021 14:07
Dört kişi maskeli bir şekilde garaj taraflarında turluyoruz ve seni orada görüyoruz. Beyaz elegy ile dolaşıyorsun ve maskeli olduğumuz halde bizi peşliyorsun. İyice şüphelendikten sonra gidip vuruyoruz. Senin ne zaman NC attığını bilmiyorum. Aktif bir savaş içerisindeyiz ve sen de savaş içinde bulunduğumuz birliğin hoodundasın. Bütün kriterlerin uyuyor.  Başka ileti gelmeyecek, iyi günler.

#3 - 10.10.2021 14:34
Dostum ben kimseyi takip falan etmedim, belki oraya araç parça değiştirmeye gelmiştim. Oraya giden herkese sıkmak zorundamısınız? Sırf özel skinimden tanıdığınız için sıktınız, MG yaptınız o birlikten olduğumu bildiğiniz için. Ben kimseyi takip falan etmedim, kanıtınız varsa atın takip ettiğime dair, yada beni kovaladığınıza dair bir kanıtınız varsa atın. Kasparov bulvarında duruyordum geldiniz sıktınız. Amaç ne? Buraya kanıt atın adamım, eğer benim sizi takip ettiğimin kanıtı varsa zaten ben çekeceğim şikayeti söz veriyorum.

#4 - 10.10.2021 14:37
Bakın, "garajınıza işeyeceğim" "kasparov abine selam söyle" gibi cümleler tamamen yaptığınız MG'yi gösteriyor. Nerden biliyorsun benim onlardan olduğumu, garajdan olduğumu? Her neyse, kanıtları bekliyorum attığınız taktirde çekeceğim şikayeti.

Not: Bu arada Hard RP sunucularında takılıyorsunuz, insan biraz düzgün emote verir. Bir şey demiyorum emote vermek için vermişsiniz. Amacınız ortada.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#5 - 10.10.2021 15:17

Birliğin savaş içerisinde, iki üç birlik savaş içindeyiz. Sen de savaşta olan bir birliğin içindesin, birliğe sadece şikayet açmak girmişsin.

Ortada DM gibi bir durum yok. (eğer varsa) Büyük ihtimalle birlik discordu söylentilerinden savaşta olduğunuz geçilmiştir.

İlk bizi peşledin, sonra da Kasparov hooduna kaçtın. İlk yanıtımda dediğim gibi de senin nc atıp atmamanı biz takip etmek zorunda değiliz.

#6 - 11.10.2021 15:17
Dostum kanıtlarınızı atın ben kimseti takip falan etmedim. Yaptığınız DM ve MGdir. IC olarak beni yanımıyorsun adamım. Oraya modifiye için girmiş olabilirim. Kanıtları bekliyorum şikayeti çekeceğim

#7 - 12.10.2021 07:39
Aktif savaş varken girmeseydin. Altında elegy var ve savaştığımız birliğin bölgesinde arabanla drift atıyorsun. Bunun üstüne şikayet açıyorsun. Ayrıca oradan yaklaşık 10 defa maskeli bir şekilde geçildi. Bunu da göz önünde bulundur. Kafkas ve ryu gerekli savunmayı yapmış. Fazlasına gerek yok. Sonuçlansın.

#8 - 12.10.2021 08:46
Garajın içinde veya çevresinde görülürseniz araba ile turlarsanız. Üstelik Elegy marka bir araç ile görülürseniz sonuçları biraz sizin için kötü olabilir. Cezalık bir durum yok. Detaylı kanıtlar ile tekrar şikayet açabilirsiniz.