Konu: [09/10/2021 - Nathan Anderson ] Power Gaming  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.10.2021 17:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nathan Anderson | @FeNz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Nathan karakteri ile bir rolümüz döndü, kendisi bana IC olarak bir şikayet açtı, şikayeti incelediğimizde şahsın attığı SS'e baktığımızda hapiste olduğunu görebiliyoruz, kendisi hapiste bana çevrimiçi şikayet açmış, tutuklandığınız zaman her şeyinize el koyulur, teknolojik aletler vs. e hapishanede telefon, bilgisayar olmayacağı üzere "Non Rp" adı altında gerçek hayatta yapamayacağı bir şeyi rolsüz bir şekilde gerçek hayatta yapamayacağı bir şeyi yapmış oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Konu Linki; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=117119.0

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın alabileceği en yüksek cezayı almasını, cezalandırılmasını talep ediyorum, arz ederim. İyi forumlar!  :vays: :nays:

#1 - 09.10.2021 17:51
Güzel bir kin beslemişsin dostum, IC olarak kullandığım IA şikayetindeki ss'i burada bana karşı kullanıyorsun  hapisane içerisinde avukatım ile görüştüm ve seni bu şekilde şikayet ettim ancak sistemsel olarak avukatlar hapisaneye gelemediği için bu şekil yapıyoruz.

#2 - 09.10.2021 17:56
Kin besleme durumu yok dostum, kin beslemenin bir mantığı da yok kesinlikle, bir oyun oynuyoruz ve belirli bir kuralları var herkesin bu kurallara uyması gerekiyor. Kurallara uyulmadığı zaman bize şikayet açılıyor, biz şikayet açınca OOC kin deniliyor. Buna mantığım el vermiyor. Admin kararını bekleyebiliriz, yanıt atmayacağım.

#3 - 10.10.2021 11:20
Gerçekte bir suçlu bir polisi şikayet edeceği zaman elbette gidip basit bir form doldurmuyor bunun daha ağır prosedürleri var biz bunu oyun mantığında basitleştiriyoruz bu yüzden bu tarz durumlar sorun yaratmıyor. Kişinin yaptığı savunma geçerli.

Ceza verilmeyecek.