Konu: [8.10.21 / 21.30] Polo Wayler [emirhantuncer02] - Refuse-RP  (Okunma sayısı 266 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2021 23:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Polo Wayler / emirhantuncer02

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jack Monton

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 8.10.21 / 21.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse-RP

Alıntı
Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısı sistemsel bir şekilde bayıyoruz bütün üstünlük bize ait, karakterin üstünü aramaya çalışıyorum, kişi reddediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/impsq10

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasanı istiyorum iyi forumlar  :uzi: :sampanya:

#1 - 08.10.2021 23:43
Karakterin 5 Level , 8 Level olmayan birisi gasp yapamayacağı için bu sebepten dolayı reddettim, İyi Forumlar. :sampanya:

#2 - 08.10.2021 23:48
Gasp eden kişi 5, edilen kişi en az 3 olmalıdır oyun kurallarından bakabilirsin iyi forumlar.  :sampanya:

#3 - 08.10.2021 23:53
Gasp eden kişi 5, edilen kişi en az 3 olmalıdır oyun kurallarından bakabilirsin iyi forumlar.  :sampanya:
Olumsuz, Gasp etmek için kendi onaylı hood'un içinde olman gerekiyor ayrıca gasp edilen kişinin 8 level olması gerekmektedir, Yönetim KARARI'nı bekleyebiliriz... İyi Forumlar  :vice:

#4 - 09.10.2021 00:11
Gasp ile alakası yok sadece üzerini arıyorum cüzdanını alır vb. bir şey yazmıyorum ve senden ricam = Vice Roleplay »Sunucu Bilgileri »Sunucu Kuralları »Oyun Kuralları»Soygun, Dolandırıcılık ve Gasp rica ediyorum bir bak sonra konuşalım, tekrardan iyi forumlar. :uzi: O:-)

#5 - 09.10.2021 11:25
Gasp ile alakası yok sadece üzerini arıyorum cüzdanını alır vb. bir şey yazmıyorum ve senden ricam = Vice Roleplay »Sunucu Bilgileri »Sunucu Kuralları »Oyun Kuralları»Soygun, Dolandırıcılık ve Gasp rica ediyorum bir bak sonra konuşalım, tekrardan iyi forumlar. :uzi: O:-)
Gasp arama izni aldığın için gasp'a giriyor, Yorum yapmayalım daha fazla, Yönetici Kararı !

İyi Roller   :vice:

#6 - 10.10.2021 11:04
Bu gibi tartışmalı durumlarda hükmü sizin vermemeniz gerekiyor. Kişi sizin üstünüzü arayabilecek üstünlüğe sahipse ve bunu kullanıyorsa OOC olarak kural ihlali olsa bile rolün akışını bölmemek adına role devam edip sonrasında OOC olarak şikayet oluşturup varsa zararınız karşılatabilirsiniz. Herkes ''Burada kesin kural ihlali var, ben bu rolü yapmayacağım.''  mantığıyla ilerlerse karar mercii olan bizlerin bir anlamı kalmaz.

Kişi düşük leveline ve olaydaki karmaşıklığa istinaden bu seferlik uyarılacak.