Tina karakteri ters şeritten sürdü ve bana çarptı yere düştüm ve bende arkadaşıma bir mesaj attım kaza yaptım diye, ardından arkadaşım falan geldi. Tina karakteri bana nasılsın diye sordu iyi gibi mi görünüyorum falan dedim aramızda biraz muhabbet döndü ve bana karşı illagel yaptı, "Burası benim sokağım" Gibisinden, ardından biraz daha konuştuk ve bana orta parmağını çekti ve bende aynı şekil yaptım, gelip beni yumrukladı bende onların hoodunda olduğum için kendini korur tarzı bir emote verdim, ardından geriye çekildik, motorumu tekmeledi ve bende onun aynasını kırdım. Sonra Elegy süren arkadaş geldi ve bizi takip etti, olayı açıklamak için motordaki goproyu alıp motordan indim, arkadaş silahıyla iner emotesi verdi, bizim üzerimizde silahlar vardı. İki ye karşı bir di fakat ben gene olaylar büyümesin diye Presnel karakterine; Bırak gel, uğraşmayalım tarzı konuştum. Bir trafik kazası, yumruklu kavga hatta kadınların kavgası için kadına silah çekiyorsun erkek karakter olarak. Bizde ardından gittik zenci karakter ise arkamızdan ateş açtı. Olay ve savunmam bu kadar, gerekirse ekleme yapılacaktır.