Konu: Anthony Bright - Bug Abuse  (Okunma sayısı 522 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2021 20:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony Bright @BerkBarlak
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pedro Vallejos @Hammarskjold   
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
BUG ABUSE.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı takip ediyoruz, önüne kırınca düşmemek için ESC Bug yapıyor. Video da gözüktüğü üzere arkadaşın canı gitmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz hareketler basit şeyler, oyun oynadığımızı unutmadan hareket edebilsek keşke. SAMP'da yıllardır kin yapmadan savaşmaya hasret kaldık.

#1 - 01.10.2021 20:45
Merhabalar,

İlk Olarak iyi günler dilerim.

Oyunumda SAMP Addon modu bulunmaktadır bunu size şuanda kanıtlamam imkansız ister video çekeyim istersem yayın açıp göstereyim sonradan yüklendi denir ve geçilir.
Bölge'nin idlewood olduğunu belirtmek isterim ve Bilgisayarımın ram'ı bozulduğundan 2gb ram kaldığında belirtmek isterim. Çoğu oyuncunun bildiği gibi idlewood kalabalık bir bölge ve o tarafa yaklaştığınız zaman ister istemez fps drop yeniliyor. Kişiler beni downtown bölgesinden takibe aldılar Buffalo'yu bir sultan takip ediyor. Buffalo 171 max hız Sultan ise 155 max hız. Yani burda anlatmak istediğim kişiler beni takip ederken önüme geçmelerinin iki sebebi olur fps drop ya da ping.

Ping olsa ileri geri ışınlanır ve hız kaybetmeden devam ederim. Ama oyunum idlewood bölgesine girince fps drop yemeye başladığımızda arkadaşlar beni solluyor ve önüme kırıyorlar. Kişiler bu sırada bana sıkıyorlar. Samp Addon modu kullandığım halde esc bug yapmam imkansız.

Biri beni takip ettiğinde ve sıkıcaklarını bildiğim halde adamların bana yetişmesini niye isteyeyim?
Zaten arabam 171 basıyor ve Sultandan çok daha hızlıyım istesem çok rahat kaçarım ama fps drop yediğimden kişiler beni solluyor ve önüme kırıyorlar.

#2 - 01.10.2021 20:58
Dostum aylardır aynı sunucudayız ve rollerimiz kesiştiği noktalar oldu, bir günden bir güne drop yediğini dahi görmedim. Kaldı ki bugün hiç drop yemeden giderken birden bizi görünce drop yemeye başladın? Bizi her gördüğün zaman birden drop giriyor, allah allah.. DJlik yaptığı ilk dönemlerde oyuna sesini verebilmek için kullandığın programlarıda biliyorum. 2GB ram bilgisayarın aniden mi kastırmaya başladı? Birbirimizi kandırmayalım lütfen.

#3 - 01.10.2021 22:15
Dostum aylardır aynı sunucudayız ve rollerimiz kesiştiği noktalar oldu, bir günden bir güne drop yediğini dahi görmedim. Kaldı ki bugün hiç drop yemeden giderken birden bizi görünce drop yemeye başladın? Bizi her gördüğün zaman birden drop giriyor, allah allah.. DJlik yaptığı ilk dönemlerde oyuna sesini verebilmek için kullandığın programlarıda biliyorum. 2GB ram bilgisayarın aniden mi kastırmaya başladı? Birbirimizi kandırmayalım lütfen.

Yukarda yazdığımı iyi okumanı istiyorum. İki adet 2 + 2 GB ram vardı biri bozuldu ve şuana 2 gb ramde idare ediyorum. Zamanında da çatışmaya girim ve düştüm hiç bir zaman akılma böyle bir karaktersizlik yapmak geçmedi kendime yapılmadığını sevmediğim şeyleri kimseye yapmam. Sesli bir şekilde konuştuğum zamanda ise 4 GB ram bulunuyordu bundan iki gün önce bozuldu ve oyunum deli gibi kasıyor. böyle idlewood çok kalabalık esc bug yapsam işime yaramıcak zaten arabam hızlı

#4 - 01.10.2021 23:35
Forum ve Discord Açık iken Ram kullanımı (Oyun kapalı)

Bilgisayar Sistem Özellikleri

#5 - 02.10.2021 20:15
2 GB ram ile bu kadar drop yiyeni de ilk defa görüyorum. Söyleyecek artı bir şeyim yok, karşı tarafın da yok gibi gözüküyor. Sonuçlanabilir.

#6 - 02.10.2021 21:38
Bilgisayarın oyun kapalı iken ram kullanımı belli burda ki hatam 2 gb ram var iken windows 10 kullanmak

#7 - 03.10.2021 16:08
Savunma geçerli, bir şikayet için RAM sökeceğini düşünmüyorum. ESC bug değil, FPS drop veya bağlantı sorunu olarak görünüyor. Kasıtlı bir durum değil.