Harbiden kafayı yiyorum

Eğer hasarların üst kısmına bakarsan eğer, orada kafana gelmiş evet. Neden?

Çünkü arabadasın ahbabiiim!
Araçtan indikten sonra nerene sıkıyorum?? Videoda neresi gözüküyor?? Karnına. Maske34775 benim. Diğer arkadaş da kafana kafana sıkmış. O da mı hile? Vay arkadaş. 9.9 eline ve 9.9 karnına son hiti atmışım. O da videonun sonuna doğru zaten kaçarken avlıyorum seni kardeşim, şaka mı yapıyorsunuz siz? ,

Bu ss de ki şikayet zaten sonuçlandı sen hala ne anlatıyosun kardeşim??? O kadar toxicsiniz ki size dayanamıyorum bilader.
Hiçbir şey bilmediğiniz o kadar belli ki kafayı yiyorum. Şu yazıyı yazana kadar sigara paketim bitti!!!!!!!
O kadar sinirliyim ki yemin ediyorum ihlal olmasa küfür edicem yani. Bir de diyorsun ki 2:03 e alırsanız cross u gövdeme tutuyor, eee araçtan iniyorsun orada zaten tutturamamışım mermileri, sen araçtan indiğinde o kadar ateş ettiğim de o mermiler tutmuş olsa sen diğer sokağa kadar kaçabilir miydin??? Hayır kaçamazdın kardeşim benim aslan kardeşim. O kafana gelen mermileri, sen arabadayken kafana kafana attım işte anlamıyor musun?
O aşağıda ki attığın ss varya, oradan şikayet açıldı ve sonuçlandı!!
Ayrıca o ikinci ss de ben araçtan inip sıkana kadar Partogh adamı düşürmüüüüüş!!!!!
Sen bu şikayete ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim ta ki adminler beni etiketleyip soru sorarsa, o zaman cevap vericem daha da sana cevap mevap yok.
@Lia