Konu: {26.09.2021] Billy Porter, Thedore, Jeremy, Thaddeus, DM + RK + MİX  (Okunma sayısı 350 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.09.2021 16:06
Şikayet geri çekildi.
« Son Düzenleme: 26.09.2021 19:33 Renny! »

#1 - 26.09.2021 17:41
IC'de savaştım ve düştüm hadi forumda savaşayım bari.

Çok fazla konuşuyorsun, konu ile alakan yoksa lütfen yorum yapma + veya - olarak. Bunun dışında uyarı puanı almanı istiyorum, bu sıralar bütün konulara yorum yapmaya başlamışsınız, kuralları tekrar hatırlayın.

Konuya gelecek olursak olayı bilmeden oyuna girdim, zaten çok fazla aktif olamıyorum ve girip bir kaç rol yapmak istedim. Dutchman içerisinde doğduktan sonra dışarıya çıktım ve dışarıda aktif bir fight dönüyordu. Kenara saklandım ve ne yaptıklarını sordum, sonuç olarak rütbe ve IC de saygı olarak yükseğim ve bunu neden yaptığını sordum, seslide konuştukları o kadar belli ki ufacık bir aklı olan insan bile bunun böyle olduğunu bilir. Vurulduktan sonra toplu AFK atmalar vesaire, üzücü. Bunun dışında bana "kardeşlerimi vurdular" cümlesini kurduktan sonra silahını çeker emotesi verdi ve beni de vurdu. Olaylarla alakam yok ve bana sıktılar, ilginç.

Cross ve Redkeys ile bir geçmişim var fakat bu Thaddeus adlı arkadaşı tanımam etmem, ortalıkta bir Mix ve DM var, DM'i ben hariç bir kaç kişi daha gördü, bana DM yapıldığına katılıyorum ve onaylıyorum, kanıtlar yukarıda gösterilmiş, chatlogu dahi silmiş arkadaş.

Savunmalardan sonra yönetici kararı gelmesini bekliyorum, daha yanıt atmayacağım.

#2 - 26.09.2021 19:57
Bu bir oyun, insanlar zaman zaman fikir ayrılığına girebilir fakat bu durum kavgaya dönüşmemeli. İki taraf da dozu biraz kaçırdığının farkına vardı, aramızda konuşarak uzlaşmayı sağladık. Dostluk bütün bu konuları kapatabilecek değerli bir hazinedir ve bunu bozmamak gerekir. Şİkayet geri çekildi.

#3 - 27.09.2021 12:15
Şikayetin geri çekilmesiyle kilit, arşiv.