Konu: [25.09.2021 - Gavin Thomas] Türkçe Terim Kullanımı  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.09.2021 02:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gavin Thomas - @Risse

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ferguson Vincent

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.09.2021 00:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gavin Thomas karakteri türkçe terim kullanıyor yanımıza gelmeden önce telefonda kullanıyor "vallahi" kelimesini ardından yanımıza gelincede tekrarlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 26.09.2021 03:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 26.09.2021 13:05
Yanlış anlaşılmak istemem ama Gavin Thomas oyuna yeni başladı ve ilk defa samp oynuyor ilk karşılatığım zaman /b üzerinden rol yapıyordu ona pm kanalından biraz yardımcı olmaya çalıştım ama yinede her şeyi kısa süre ögrenmesi çok zor bu yüzden ceza yerine rol desteği alması daha iyi olucaktır.

Sizede tavsiyem en ufak olayda şikayet açmak yerine önce yardımcı olmayı deneyin size bir zararı olmamış şikayet açmanızı gerektiren bir durum yok yardımcı olmak sizi kötü yapmaz.

#3 - 26.09.2021 13:31
Bende bu roleplay sunucusuna ilk defa yeni başladım fakat ben böyle bir hata yapmadım, elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum kelimelerimi seçerek kullanıyorum.PM den kaç defa uyarmama rahmen devam etti şahıs.
« Son Düzenleme: 26.09.2021 13:34 NexioNs »

#4 - 26.09.2021 13:49
Yanlış anlaşılmak istemem ama Gavin Thomas oyuna yeni başladı ve ilk defa samp oynuyor ilk karşılatığım zaman /b üzerinden rol yapıyordu ona pm kanalından biraz yardımcı olmaya çalıştım ama yinede her şeyi kısa süre ögrenmesi çok zor bu yüzden ceza yerine rol desteği alması daha iyi olucaktır.

Sizede tavsiyem en ufak olayda şikayet açmak yerine önce yardımcı olmayı deneyin size bir zararı olmamış şikayet açmanızı gerektiren bir durum yok yardımcı olmak sizi kötü yapmaz.
Dostum bende roleplay yapmayı anne karnında öğrenmedim fakat öğrenirkende gidip profesyonel sunucularda değil de daha çok medium oyuncuların olduğu serverlarda kendimi geliştirdim bu şekilde insiyatif gösterilerek önlem alınmazsa ve arkadaş rol yapmayı öğrenemezse yapılan büyük bir rolüde baltalayabilir.Bu arkadaşımız rol yapmayı bilmiyorsa nasıl karakter başvurusunda bulundu nasıl kabul edildi hiçbir fikrim yok kuralları açıp okuması gerekirdi türkçe terimin yasak olduğunu bilmesi gerekirdi. Gaddar gibi davranmak istemem ama bu sunucunun bir kuralları var ve kuralları çiğnemek pek etik olmaz,yönetici kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 26.09.2021 13:54 Rosenfeld »

#5 - 26.09.2021 15:46
Roleplay`i 3 yıl once oynuyordum simdi unuttum tekrar döndüm ve hiç birşey hatırlamıyorum kuralları okumuştum unuttum ve dikkat etmeye çalışıyorum ama genede söylüyorum ceza yerine rol destegi almak isterim uygun görürseniz hatam varsa özür diliyorum.

#6 - 27.09.2021 12:06
Merhabalar,

Şikayet incelendi, ''vallahi'' uygun bir kelime olmadığı için karakter cezalandırılacak ve ek olarak rol destek ekibimiz tarafından rol desteği sağlanacak.