Konu: 23.09.2021 - Puzant_Dadrian - RK& BUG ABUSE  (Okunma sayısı 236 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.09.2021 13:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Puzant_Dadrian @ @recoltofficialx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @fletcher @fellerTiberius @Lightnight

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.09.2021, 01:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) Revenge Killing & BUG ABUSE

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hotline görevi esnasında tüm birlikler hedefine ulaşmak için birbirine ateş ediyor, burada Kasparov ekibinden Recolt isimli arkadaşımız Buffalo birliği tarafından vuruluyor, bunu umursamıyor. Hotlineyi bitirdiğimiz aşamada FM ile ortak olarak sevkiyata girerken hazmedemediğinden ötürü Revenge Killing yaparak bölgeye geliyor, AK47 ile çatıdan rastgele ateş açıyor. Ardından aşağıdan açılan ateşler, FM ekibinin korumaları birlikte Puzant ve arkadaşlarına ateş açıyor. Puzant'ın canı epey düşüyor, ölmemek için relog atıyor. Buna ise bağlantı kopması diyor, bağlantınız savaş esnasında, hiç kopmuyor. Adam kovalarken kopmuyor fakat canınız düşünce mi kopuyor? Yapılan bug abuse ortada, loglarıda kontrol edilebilir. Bunun yanı sıra arkadaşımız gece boyu Revenge Killing yaptı, herkesin hotline görevini batırmak için çabaladı ve birlik yönetiminde bulunan Bakhtiyar ile Gariban buna göz yumdu, olaylar esnasında aktiflerdi ve bizzat haberleri vardı. Yapılan şeylerin mantıklı ve doğru bulmadığım için bu şikayeti açma gereksinimi duydum, gerekenin yapılmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımız RELOG atıyor, canı fulleniyor. Buna rağmen ne kadar yoğun ateş altındaysa canı direkt 70'e düşüyor. Arkadaşımız sürekli video alıyor, Nvidia ekran kartı sayesinde son yirmi dakikaları sürekli kaydediyor. Orada o kadar insana ateş ederken kesinlikle video aldığını düşünüyorum, canının azaldığını bizzat gördük. Bizimle rolün o kısmını paylaşırsa, şikayeti geri çekebiliriz.
« Son Düzenleme: 25.09.2021 13:33 Heren »

#1 - 25.09.2021 13:37
YK ihlalinden zaten yedim de geldim, şu an jaildeyim. Sana açtığım şikayette bağlantımın koptuğunu zaten söyledim, relog attığıma dair net bir kanıtın varsa, bana mention atabilirsin. Benim sslerimden bana mı şikayet açıyorsun anlamıyorum. Savunmam bu kadar.

#2 - 25.09.2021 13:56
Merhabalar,

Şikayet incelendi, Puzant Dadrian karakteri aynı şikayet sebebiyle tarafımca cezası atıldı bu sebepten ötürü şikayet kilit, arşiv.