Konu: (24.09.2021 16:31) Kylie Brooke @Hyena  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.09.2021 16:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kylie Brooke @Hyena

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.09.2021 16:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CAR DM + NON RP DRİVİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bilerek, isteyerek motoruyla PİT atıyor burada iki saçmalık var, neden durduk yere car dm atıyorsun, hadi atıyorsun bunu bir de motorla yapıyorsun.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 24.09.2021 19:07
Arkadaş videonun tamamını atarsa bence doğruları daha net bir şekilde konuşabiliriz, durduk yere mi yoksa bir sebebi olduğundan dolayı mı böyle birşey oldu görebiliriz. Resmen videoyu bilerek çektiği bariz belli, önce bana pit atıyor daha sonra benim attığım piti video kaydına alıyor.
« Son Düzenleme: 24.09.2021 23:39 Hyena »

#2 - 24.09.2021 19:18
oynama saatim belli seviyem belli role girdiğim insanlar belli durup dururken kimse kimseye pit atmaz, oyuna yeni başlamış biri değilim trol için oynamıyorum. Videoda resmen durup dururken hızlanıp pit atıyor gibi gözüküyorum. Serverda düzgünce oynamak isteyen zaten böyle birşey yapmaz. Öncesinde önüme benzinlikten çıkarken pit atıldı sonrasında sinirlenip bende aynısını yaptım ve arkadaş sadece orayı çekip atıyor. İyi forumlar :vice:

#3 - 24.09.2021 19:37
Video da ATM ye para yatırıyorum, bunu görebilirsin. Sana nerede PİT atmış olabilirim? Nerede Car DM atmış olabilirim?
Daha fazla ileti atmayacağım, yönetici kararı bekliyorum.

#4 - 24.09.2021 21:40
ATM'den para çektikten sonra araca binip aynı anda benzinlikten çıkarken bana çarpıyorsun. Video'nun bu kısmını da paylaşırsan hep beraber izleyebiliriz. İstersen yeniden link atabilirsin atm'den para çektikten itibaren video atarsan sevinirim. :) İyi forumlar.

#5 - 25.09.2021 09:34
Merhabalar,

Şikayet incelendi, öncesinde önünüze PIT atıldıysa sonrasında sizde sinirlenip Huntley marka araca motorla PIT atarsanız maalesef ki fiziklere aykırı olur. Bu sebepten ötürü Kylie Brooke karakteri NonRP Araç Sürüşü ihlali kapsamında cezalandırılacak.