Konu: Gariban | Provokasyon  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.09.2021 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @gariban

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lia, Warg in the hood, Nraxy ve .gg/vice log kaydı

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Provakasyon

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herhangi bir şekilde, Vice bünyesinde ya da değil; kim olursa olsun yetkili karalamak uygun bir şey değildir. Gece saatleri, Discord hesaplarının verdiği güven ve gizlilik hissi ile adminlerin Provokasyon edilmesi. (Özet: Warg şarkı dinliyordu, o sırada gariban bir anda belirdi ve onun şarkı açtığı sırada bu resmi gönderdi. Gönderdiği yer Vice Gaming, görüldüğü gibi ya da benim görüşüm bir provakasyon ortada. )

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (SS'lerde ki sarı yerlerde farklı bir sunucu adı geçiyor)
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hiç kin ya da farklı bir konu yazmana gerek yok. Ben bu konuyu aylar önce adminlere bildirdim fakat dönüş alamayınca bunu yapmak zorunda kaldım.

« Son Düzenleme: 24.09.2021 18:14 Metinnn »

#1 - 24.09.2021 16:57
Ben zaten aylar önce Warg ile konuyu konuştum kasıtlı bir şey olmadığını ona da söyledim, olayı tatlıya bağladım. Sen neden bu konuyu tekrar gündeme getirme çabasına girdin onu anlamadım, bunun için zaten o esnada Vice Gaming discordundan yasaklandım, olay tatlıya bağlanınca yasaklanmam geri açıldı. Boş yere açık aramayı bırakıp sadece oyununuza odaklansanız her şey daha güzel olacak.

#2 - 24.09.2021 17:06
Açık aradığım falan yok. Onaylı bir hood'un R19'u olarak rol sergiliyorsun, örnek oyuncu olması gereken ben miyim, sen mi?
Seni ben banladım, banladıktan bırakana kadar da bu şekil bir talep olmadı. Bu resmi öyle hatadan atmadın, kimse böyle bir içeriği hatadan atamaz. Gündeme getirdiğim bir şey yok, adminlere yazdım ve düzgün(net) dönüşler alamadım.

Ve warg ile özürleşip konuyu bitirmeniz başka bir admine yapmayacağın anlamına gelmez. Bu nedenle de şikayet açtım.

#3 - 25.09.2021 13:44
Sorun zaten çözülmüş görünüyor, oyuncu şikayetine taşıyıp tekrar uzatmamıza gerek yoktur.