Konu: [23/09/2021] Aim hilesi maske_19344  (Okunma sayısı 527 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2021 23:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maske_19344
Olaya dahil olan şahit karakter adı:@WilliamMasterson
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/09/2021 22:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:23/09/2021 22:52 saatinde öndeki bullet aracına sıkarken bir anda aimi bana kayıyıor ve 52 canım kalıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiinin malvarlığına bakılmasını istiyorum, aktarıp yeni hesabına tekrardan alabilir. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 23.09.2021 23:32 h0ze »

#1 - 23.09.2021 23:44
Selam,

Evet, dostum bu malvarlığı aktarımını senin gibi birisi yapabilir. Buna çok eminim, alta videomu bırakıyorum.

Eğer benimle oynamak istersen discord adresim h4rley#5579

#2 - 23.09.2021 23:46
Selam,

Evet, dostum bu malvarlığı aktarımını senin gibi birisi yapabilir. Buna çok eminim, alta videomu bırakıyorum.

O araç ben değilim, o önde giden araç @Nyarko  admin kullanıyor o aracı, dikkatli bakarsan sevinirim. Arkadan geçen düz yeşil bullete ateş bile etmiyorsun. Bu kanıtı attığın için teşekkür ederim, nitekim öndeki arkadaş bu video olmasaydı arkadan birisi sıktı diyecekti, senin sayende bu aydınlandı. Teşekkürler tekrardan
« Son Düzenleme: 23.09.2021 23:48 h0ze »

#3 - 23.09.2021 23:48
Selam,

O araç ben değilim, o önde giden araç @Nyarko  admin kullanıyor o aracı, dikkatli bakarsan sevinirim. Arkadan geçen düz yeşil bullete ateş bile etmiyorsun.

Ee? Yukardan mermi yiyiyorsun. Çatılarda benden çok adam var, kezâ sana yukardan ateş açıyorlar canın gitmesi çok normal.

#4 - 23.09.2021 23:49
Selam,

O araç ben değilim, o önde giden araç @Nyarko  admin kullanıyor o aracı, dikkatli bakarsan sevinirim. Arkadan geçen düz yeşil bullete ateş bile etmiyorsun.

Ee? Yukardan mermi yiyiyorsun. Çatılarda benden çok adam var, kezâ sana yukardan ateş açıyorlar canın gitmesi çok normal.

Kişi tam sıktığı sırada ses patlıyor ve canım gidiyor. Tepelerde olan birisinin "videosu" varsa atarsa sevinirim.  :) Çünkü 1 tane silah sesi duyuyorum.
« Son Düzenleme: 23.09.2021 23:53 h0ze »

#5 - 23.09.2021 23:55
Selam,

Kişi tam sıktığı sırada ses patlıyor ve canım gidiyor. Tepelerde olan birisinin "videosu" varsa atarsa sevinirim.  :) Çünkü 1 tane silah sesi duyuyorum.

Zaten videoyu attım, o senin önündeki araca 4 mermi atıyorum. Sağ üstteki huddanda görebilirsin, 3 mermim kalıyor. Sana sıksam mermim azalırdı değil mi? Bu konuya biraz düşünceli bakarsan sevinirim.  :)

#6 - 24.09.2021 00:00
Selam,

Zaten videoyu attım, o senin önündeki araca 4 mermi atıyorum. Sağ üstteki huddanda görebilirsin, 3 mermim kalıyor. Sana sıksam mermim azalırdı değil mi? Bu konuya biraz düşünceli bakarsan sevinirim.  :)

Tam eğilip sıktığın anda canım 52'e düşüyor
Savunma bu kadarsa yetkili kararı bekleyebiliriz. Bir sorun yoksa şikayet red yer zaten  :)
Ek olarak oyun seslerinin olduğu bir kaydı atarsan daha net anlayabiliriz.
« Son Düzenleme: 24.09.2021 00:02 h0ze »

#7 - 24.09.2021 00:05
Dostum ben bu şikayete videomu bıraktım, rolü izleyen yetkililerde her çatıda silahlı adam olduğunu görmüştür. Orada gördüğün gibi tek ateş eden ben değilim, hasarlarının SS'ini atsaydın bunu ispatlardık. Videomda her şey net bir şekilde görünüyor, daha fazla yorum atmayalım. Yetkililer gerekli işlemi yapar.

Şikayeti uzatmayalım, iyi geceler.

#8 - 24.09.2021 00:11
Ben de diyorum ki, madem çatışma var niye başka sesleri duymuyorum ya da mermi izleri aracıma gelmiyor? bullethole.asi kullanıyorum aracıma 1 mermi bile gelse delik açılıyor ve bunu görebiliyorum. O sırada sadece sen ateş açıyorsun ve TEK mermi olarak o da bana geliyor. Hızlı giden bir araçta ilk mermi direkt olarak bana kafadan geliyor 52 canım kalıyor, tepeden sıkan birisi o kadar hızlı giden bir araca tek mermi atıp sürücüyü tutturma olasılığı kaç? Dediğin gibi çatışma varsa helikopter ya da bizim arkamızdan gelen ekipler Las Colians bölgesinde çatışma olduğu bilgisini geçerdi, böyle bir bilgi geçilmiyor çünkü sadece sen ateş ediyorsun, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#9 - 24.09.2021 00:17
Ben de diyorum ki, madem çatışma var niye başka sesleri duymuyorum ya da mermi izleri aracıma gelmiyor? bullethole.asi kullanıyorum aracıma 1 mermi bile gelse delik açılıyor ve bunu görebiliyorum. O sırada sadece sen ateş açıyorsun ve TEK mermi olarak o da bana geliyor. Hızlı giden bir araçta ilk mermi direkt olarak bana kafadan geliyor 52 canım kalıyor, tepeden sıkan birisi o kadar hızlı giden bir araca tek mermi atıp sürücüyü tutturma olasılığı kaç? Dediğin gibi çatışma varsa helikopter ya da bizim arkamızdan gelen ekipler Las Colians bölgesinde çatışma olduğu bilgisini geçerdi, böyle bir bilgi geçilmiyor çünkü sadece sen ateş ediyorsun, yetkili kararı bekleyebiliriz.

Nasıl ya? Kendi attığın videodaki seslerini nasıl duymuyorsun? Videonu 0.5'ten itibaren izlersen güzel olur, başkalarının mermi sesleri oradan itibaren gelmeye başlıyor.