Konu: Puzant Dadrian - RK, YKİ  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2021 19:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @recoltofficialx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde belli

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın vurulup vurulmamak umrunda değil, vuruluyor skin değiştirip sıkıyor sıktıktan sonra adı hasarlarda gözükmesin diye oyundan çıkıp tekrar giriyor. Kişinin arka arkaya 2 kere yki yaptığının kanıtlarını atıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada arkadaşı vurduk. Saate dikkat 00.20

Sonra gelip beni vuruyor.

Burda da savaşıyo

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşım şurada oyun oynuyoruz, vurulmuşsun bırak çık şu savaştan neden daha fazla zorluyorsun? Bir kere değil iki kere değil bu ne?

« Son Düzenleme: 24.09.2021 00:39 umxtkabakci0 »

#1 - 23.09.2021 19:29
Bunun savunmasını yapmıştım, diğer arkadaşımız bu şikayetin aynısını açmıştı geri çekti. Bilgin olsun diye söylüyorum.
@gunesilhan9

Yani diğer arkadaşa da söylediğim gibi, bizim de size karşı birkaç ssimiz var fakat bunlar gereksiz işler. Beni tanıyanlar keza şikayet açmaktan nefret ettiğimi bilir.
Dilersen senin içinin rahatlaması için de bir savunma yaparım. Savunma yapmamı istersen etiket atabilirsin dostum.
« Son Düzenleme: 23.09.2021 19:31 recoltofficialx »

#2 - 23.09.2021 19:34
Yav arkadaşım, biz seni yaralı olarak biliyoruz. Seni bir çok kez gördüm seni vurduğumuz için seni vurma gereksinimi duymadım ama sen gelip beni vurdun. Ee, şimdi burada açıklama yapacağın ne var? Vurulmuşsun, neden gelip tekrar sıkıyorsun. Savunmanı yap.

#3 - 23.09.2021 21:22
 :D Neden nezaketini bozuyorsun dostum? Her neyse.
Dün gece orada yanımızda beyaz infernus var, araç patlıyor ve sistemsel düşüyoruz.

Sonrasında bize devam edebileceğimiz söylendi.
Ardından RK lı olup olmadığımızı teyit etmek için Democrituss ile bu konuyu konuştuk.
Hasarları attım, gördüğünüz gibi araç patlıyor ve sistemsel düşüyoruz.
Sonrasında zaten araç spawn oluyor.
Spoiler: GösterGizle

Bu da Ian Hall'ın ekranından bir görüntü, araç patlıyor ve spawn oluyor. Sonrasında bizim devam edebileceğimiz söyleniyor ve ediyoruz. Ardından sizi vurduktan sonra, San Fierro da @Stance beni sniper rifle ile vuruyor ve RK kuralına uymaya başlıyorum.

#4 - 23.09.2021 23:23
Aracın patlamasa bile seni zaten vuracaktık, sana ateş eden 4AK 7-8 deaglı olan kişi vardı. Aracının patlamasını role çevirip yaralı kuralına uyman gerekirdi. Ayrıca senin yaralı olup olmadığını hiçbir yetkili gelip bana söylemedi. Bundan faydanalıp bize üstünlük sağladın. Hotline'da bizi geriye düşürdün. Yetkili kararı.

#5 - 23.09.2021 23:36
Anladım. Yetkili kararı.

#6 - 25.09.2021 10:03
Merhabalar,

Şikayet incelendi, FM olarak hotline görevinin belirli yerlerini oyun yetkilileri olarak izlemedeydik, saat 00.20'de olan çatışma rolünü de izlemeye almıştık ve araç patlamamış olsa bile sıcak çatışma döndüğü için Buffalo üyeleri tarafından Puzant Dadrian karakteri vuruluyordu, örnek verecek olursak sürekli olarak Drive-BY ve araçlarla ön kesmeler gibisinden. Maalesef kanıtlar ortada olduğundan dolayı Puzant Dadrian Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.