Konu: Christian Donnacha - DM  (Okunma sayısı 406 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2021 19:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian Donnacha @h4rley

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Puzant Dadrian @recoltofficialx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshotlarda görülmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk baştan detaylı bir şekilde anlatmaya başlayacaksak Danisha'nın, Puzant isimli karakteri aramasından başlamak istiyorum. Danisha ofisinde otururken Puzant'ı arıyor ve gördüğü bir reklamdan mütevellit biraz heyecanlanıyor. Akabinde Puzant'ı telefonundan arayarak gelmesini ve alışveriş yapmak istediğini, akşama bir parti olacağını ilettikten sonra Puzant ofisin önüne geliyor ve Danisha içeriden çantasını alarak Puzant'ın aracına biniyor. Akabinde bu konuyu açmama sebep olan absürt bir davranış gerçekleştiriliyor. Bahsi geçen arkadaşlar verecekleri emoteyi kopyalamışlar ve Buffalo markalı, siyah bir araca binip Puzant'ı takip etmişler... Ya'da beyaz bir Huntley görüp alargada beklemişler. İhtimallerin çokluğundan dolayı pek bir şey söylemem doğru olmaz, belki de Kasparov Bulvarı'ndan beri Puzant'ı takip ediyorlardı, belki de Ganton civarında sadece beyaz bir Huntley gördükleri için emotelerini hazırladılar...
Velhâsılkelam bu arkadaşlar tam Danisha ile Puzant alışverişe çıkacakları sırada Ganton'dan, East Beach'e giden yoldan Huntley'in önüne atlıyorlar, doğrusu çarpıyorlar fakat ortada ne kaza rolü var, ne bir'şey... Direkt "T" tuşuna basarak "CTRL + V" yaptıktan sonra, araçlarından inerek Huntley'e sıkıyorlar. Bana kalırsa buraya kadar herşey yolunda gözüküyor... Huntley'in hasarı her mermide git-gide azalırken motor istop ediyor ve Puzant ile Danisha araçtan inerek kaçmak zorunda kalıyor. Pekala, sanırım buraya kadar da bir sorun yok... Demek isterdim fakat "Puzant, Kasparov taraflarına koşarken" , "Danisha Stadium'un sağ tarafına" kaçmak zorunda kalıyor. Puzant hoodun içine girdiği için saygıdeğer "savaş rolünün erbâbı olan arkadaşlarımız" animasyonu sebebiyle yavaş koşan Danisha'ya odaklanıyor ve onu screenshotlarda görülebileceği üzere düşürüyor.
Şimdi buraya bir çizgi çekmek istiyorum :

Puzant'ın yanındaki bir fahişe "olabilirdi."

Puzant'ın yanındaki kaçırdığı bir kadın "olabilirdi."

Puzant'ın yanındaki aracına aldığı otostopçu "olabilirdi."

Puzant'ın yanındaki... Diye saymakla bitmeyeceği için bu örnekleri yerden pek yüksek olmayan bir rafa kaldırıyorum.
Anlayacağınız saldırgan şahsiyetlerin Danisha'yı tanımadığı, Danisha'nın kendisine saldıranları tanımadığı için özellikle Danisha'nın üstüne kurşun yağdırmaları gerrrçekten garip bir durum. Yeterince iyi açıkladığımı düşünüyor ve kararı saygıdeğer yetkililere bırakıyorum. Herkese saygı ve sevgi çerçevesi içinde roller diliyorum.  :vice: :sampanya:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Öncelikle bu gibi "savaş" rolleri adı altında DM atılmasını gerçekten rahatsız edici bulduğumu belirtmek isterim. "Şahısların, savaş rolü altında gerçekleştirilen saçmalıkları" tamamen bahsi geçen, yâhut geçmeyen tarafı oyundan soğutmak olduğunu düşünüyorum. Hâsbelkader bu durum çoğu "Türk" sunucusunda maalesef ki gözle görülebilir bir durumda. Bu durumun çözülmesi için şahısların rol bilgisini sorgulamak gerekmekte olduğumuzu düşünüyorum. Umarım yakın zamanda savaş rolü adı altında geçen deathmatchların son bulması tek arzumuz olur. Herkese iyi roller diliyorum.  :sampanya:

#1 - 23.09.2021 19:32
hırs yapmaya gerek yok, alt tarafı oyun. bugün vurulursun, yarın yine vurulursun. ortada DMden kastı bir şey yok.

gece sonuna gerekli açıklamaları tekrar güzel bir şekilde yapacağım.

#2 - 23.09.2021 19:36
hırs yapmaya gerek yok, alt tarafı oyun. bugün vurulursun, yarın yine vurulursun. ortada DMden kastı bir şey yok.

:D :D :D :D :D :D :D :colt: :colt:

#3 - 23.09.2021 19:49

Bana kalırsa roleplay sunucularında "vurup-vurulmak" için oynanılmıyor, keza vurup-vurulmak için oynanan sunucular DM sunucuları, dilerseniz özel mesajdan sizlere çeşitli deathmatch sunucularını iletirim. Latifeyi bir kenarıya bırakacak olursak Danisha Willey isimli karakterim savaşın içinde değil. Puzant'ın yanında gördüğünüz her karakteri vurmanız, başka bir karaktere düşman olmanız için de geçerli neden bir nedeninizin bulunmamakta olduğunu düşünüyorum.

Off-Topic: ShowHide
Size PM yoluya iletişime geçtiğim zaman ; "Savas ortasındasın" , "Ortada dm yok"  demek yerine insâni bir şekilde yaptığınızın hata olduğunu kabul etseydiniz, ki hatayı kabullenmek her yiğidin harcı değildir. Sizlere şu an bu şikayeti açmıyor, rolümü sürdürüyor olurdum.

#4 - 24.09.2021 13:09

Müsait olmadan karşı tarafı daha da sinir edici yorumlar yapmak yerine tam savunmanızı yapmanız her zaman daha iyi olacaktır. Bugün vurulur yarın yine vurulur sözünü DM sunucularında söylemenizi tavsiye ederim, keza 50 level karaktere gelene kadar rol sunucusunda olduğunuzu anlamış olmanız gerekiyor.  ;)

Christian Donnacha karakteri DM kapsamında cezalandırıldı.
« Son Düzenleme: 24.09.2021 13:10 keddy »