Konu: LaDorian Howard Yetersiz Rol Bilgisi + Noob Dm + Emotesiz saldırma.  (Okunma sayısı 357 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2021 18:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaDorian_Howard @eyupadana001010

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:19.09.2021 18:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood sokağında ara yerde afk kaldım, bir kaç işimi hallediyordum ve LaDorian Howard adlı arkadaş ben afkk iken emotesiz bir şekilde beni dövüyor ve kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Ek açıklamalar(varsa): Şahıs'ı yaptığı ihlallerden dolayı birlikten atıyoruz. Ve bunun kinini tutup emotesiz bir şekilde, herhangi bir role girmeden beni dövüyor ve uzaklaşıyor. Şahısın verilebilcek en ağır cezayı almasını talep ediyorum. Böyle birininin cezasız kalmaması gerekiyor.

#1 - 19.09.2021 19:02
Arkadaşın dediğine katılıyorum yaptığı bazı roller sıkıntılıydı.

#2 - 19.09.2021 23:13
 :-*Biz senin ile brawl rolü yaptık dostum sonra afk kaldın olay bu
2. olarak @mustyza999 dostum seni alakadar eden bir durum yok kendi siciline rolüne devam et.

#3 - 19.09.2021 23:15
Gelip emotesiz saldırdın karşılık verdim, sonra gelip burada şikayet açıyorsun.

#4 - 20.09.2021 00:34
:-*Biz senin ile brawl rolü yaptık dostum sonra afk kaldın olay bu
2. olarak @mustyza999 dostum seni alakadar eden bir durum yok kendi siciline rolüne devam et.
kanıtın yoksa bunu kanıtlayamassın. Ve sivil bir kişi nasıl bu kadar rahat onaylı fear yapılması gereken bir yerde kolayca çete den birini dövebiliyor?

#5 - 20.09.2021 00:36
Savunmanı kanıtlı bir şekilde yapman gerekiyor. Sözlü olarak yapılan savunmaya savunma damgası vurulamaz, gerekli ss ler ile bana savunmanı yapmanı bekliyorum.

#6 - 20.09.2021 09:48
Her brawl rolünü ss almıyorum malesef senin ile brawl'da iken birlikteydim, ayrıldım. + olarak bir kaç şahidim var merak etme dostum.

#7 - 20.09.2021 11:39
Ss almadıysan şahitler hiç bir şeyi değiştirmez. Oyun kurallarını okusaydın bunu bilirdin. Bu brawl döndüğünde birlitke değildin Idewood Mafia Brims birliğinin logllarına bakılırsa en son Bu LaDorian Howard adlı arkadaşımız atılıyor.

#8 - 20.09.2021 11:43
Her brawl rolünü ss almıyorum malesef senin ile brawl'da iken birlikteydim, ayrıldım. + olarak bir kaç şahidim var merak etme dostum.
Kanıtın yok lafı dolandırma dostum, kanıtın varsa savunmanı yap yoksa da gereksiz polemiğe girme

#9 - 20.09.2021 14:32
+ Olarak şahıs ayrıldığını söylüyor. Ve yalan a başvurmuş admin kandırmaktan işlem uygulanmasınıda istiyorum, Idlewood Mafia Brims birliğinin loglarına bakılırsa Kavion_Hairston tarafından birlikten atılıyor.