Konu: AFK Sistemi Düzenlemesi  (Okunma sayısı 608 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2021 08:56
Selamlar. Suncuya başlayalı çok uzun bir zaman olmadı, karakterlerimi yönettiğim süreçler boyunca rol yapmaya çalıştım fakat heryerde ve her zaman yol ortasında, aktif rol ortamında, sağda ve solda karakterlerini AFK bırakanları gördüm. Bu konu hakkında bir düzenleme yapılması şart diye düşünüyorum. Rol yapmak istiyorum fakat genelde hep AFK insanlara denk geliyor ya da benimle rol yapmak istemiyorcasına kaçan insanlar denk geliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 19.09.2021 10:07
Kesinlikle katılıyorum. Boş kalabalıktan başka bir şey değil, yanlış anlaşılmasın ama serveri kalabalık göstermekten başka hiçbir avantajı yok. Afk sistemi getirilmesi lazım 15-30 dakika hareket edilmediğinde kicklensin. Tam destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.09.2021 10:21
Ben barlarda veya etkinliklerde afk atan birisini görmedim. Yolda hareketsiz duran birisi ile role girmezseniz sorun çözülür bence. Desteklemiyorum.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, only allah can judge me,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.09.2021 10:22
Ben barlarda veya etkinliklerde afk atan birisini görmedim. Yolda hareketsiz duran birisi ile role girmezseniz sorun çözülür bence. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.09.2021 10:37
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 19.09.2021 10:52
Rol yapmak istemeyenlerin veya rolden kaçanların belli olması için eski sistem gelmeli, eskiden ismimizin üstünde AFK kalınca saniye saniyesine kaç dakikadır AFK kaldığımız görünüyordu, bu sistem geri gelmeli çünkü AFK olan kişiyle bile role girme olasılığımız var, en azından adamın AFK olduğunu anlarız role girmeyiz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 19.09.2021 11:24
Grup halinde veya sunucu da belirli-başlı kişiler ile rol yapıyorsunuz, hiç yoksa yoldan geçen kadın karakterler ile diyaloğa girmeye çalışıyorsunuz. Sunucuya yeni başlamış, erkek karakter yönetmek isteyen birisinin rol yapamayıp sadece para kasmaya yönelmesi ne kadar mantıklı? Ben bu sunucuya işten bulduğum hafta sonu 2 güncük tatilimi rol yaparak geçirmek istiyorum, neden para kasmaya mecubur bırakılayım ki? Sunucuya yeni başlayan bir kişinin ya çok çok çok farklı bir konsept ile başlaması ya da kadın karakter açması şart olmuş gibi gözüküyor. Ek olarak, yolda AFK kalan birçok kişiyi gördüm taksicilik yaparken. Bunlar bir anda beliriyor, ya duvara toslayacağım ya da AFK kalan kişiye. Zaten sunucuda kaza rolünü gerçekleştiren insan sayısı belki de iki elin parmağını geçmez, herkes absürt bir şekilde araba sürüyor. AFK kalan kullanıcılar için düzenleme gelmesi gerektiği bariz ortada. Herkes oyunda zorla tutulsun demiyorum ama, en azından yol ortasında, aktif rol ortamında afk kalan kişilerin cezalandırılması kurallara eklenebilir.
« Son Düzenleme: 19.09.2021 11:28 Standleq »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 19.09.2021 11:33
Grup halinde veya sunucu da belirli-başlı kişiler ile rol yapıyorsunuz, hiç yoksa yoldan geçen kadın karakterler ile diyaloğa girmeye çalışıyorsunuz. Sunucuya yeni başlamış, erkek karakter yönetmek isteyen birisinin rol yapamayıp sadece para kasmaya yönelmesi ne kadar mantıklı? Ben bu sunucuya işten bulduğum hafta sonu 2 güncük tatilimi rol yaparak geçirmek istiyorum, neden para kasmaya mecubur bırakılayım ki? Sunucuya yeni başlayan bir kişinin ya çok çok çok farklı bir konsept ile başlaması ya da kadın karakter açması şart olmuş gibi gözüküyor. Ek olarak, yolda AFK kalan birçok kişiyi gördüm taksicilik yaparken. Bunlar bir anda beliriyor, ya duvara toslayacağım ya da AFK kalan kişiye. Zaten sunucuda kaza rolünü gerçekleştiren insan sayısı belki de iki elin parmağını geçmez, herkes absürt bir şekilde araba sürüyor. AFK kalan kullanıcılar için düzenleme gelmesi gerektiği bariz ortada. Herkes oyunda zorla tutulsun demiyorum ama, en azından yol ortasında, aktif rol ortamında afk kalan kişilerin cezalandırılması kurallara eklenebilir.
Bence senin derdin AFK sistemi değil, rol yapacak kimse bulamaman. Rol yapacak birilerini de bulmak senin elinde, seninle rol ortasında AFK kalan kişilere de şikayet açabilirsin. Kimseye, AFK kalamazsın diye bir kural koymak çok saçma olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 19.09.2021 11:39
Bence senin derdin AFK sistemi değil, rol yapacak kimse bulamaman. Rol yapacak birilerini de bulmak senin elinde, seninle rol ortasında AFK kalan kişilere de şikayet açabilirsin. Kimseye, AFK kalamazsın diye bir kural koymak çok saçma olur.

İnsanların afk atmasını engellemek gereksiz olur rol bulmak çok basit reklamları takip edebilirsin dün gece saat ikide bile aktif rol ortamı bulmayı başardık bence de gereksiz desteklemiyorum.
« Son Düzenleme: 19.09.2021 11:41 akaLucretius »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 19.09.2021 11:54
Doğru, saatte bir ekrana bakarak payday alıp maaş kastığınızı unutmuşum.

İnsanların afk atmasını engellemek gereksiz olur rol bulmak çok basit reklamları takip edebilirsin dün gece saat ikide bile aktif rol ortamı bulmayı başardık bence de gereksiz desteklemiyorum.
Basit dediğiniz şeyi bir haftadır yapıyorum, benim amacım rol bulmak değil zaten. Konuya bakıp yorum olsun diye yazı yazmayın lütfen, konu başlığı gayet açık ve net.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok