Konu: [18.09.2021 - Jacques Shakur] Rolde /q  (Okunma sayısı 420 defa)

#0 - 18.09.2021 20:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jacques_Shakur @mustyza999

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan Fincsther @Vodkhea

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden kaçmak için /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GSW şüphesiyle bölgeye yöneldik, yerde yatan yaralı hakkında durum bildirdik, yaralı kişi elinde silahı olduğu için sanırım /q attı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyi bir süre bekledik, oyuna dönmedi.

« Son Düzenleme: 18.09.2021 20:50 Tyriss »

#1 - 18.09.2021 20:54
İlk öncelikle, bir aile bireyim bilgisayarda 5-10 dakika işi olduğunu söyledi bende bilgisayardan kalktım. Sonrasında oyuna giriş yapıp 10-12 dakika sizi bekledim gelen yok giden yok. Bir silah için polis arkadaşların rolünü bok edip, onları uğraştırmam bilerek olan bir olay değil kusura bakmayın admin arkadaşların cevabını bekliyor olacağım iyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 18.09.2021 20:59 mustyza999 »

#2 - 18.09.2021 21:04
Shiloh_Mosley karakterini oynayan arkadaş size pm yolu ile oyuna giriş yaptığımı belirtmiş. Ben o sırada oyunda sizi bekliyordum.

#3 - 18.09.2021 22:39
Şahitliğimi onaylıyorum, ayrıca bir şey eklemek istiyorum. Aile bireylerinin bir işi olduğuna inanmıyorum. Biz yanına geldiğimizde eline silahı aldın ondan sonra çıktın. İki memur var orada bildirebilirdin.

#4 - 18.09.2021 22:41
Bir aile bireyi değilsen bunu bilemessin kanka. Kahin olmadığına göre?

#5 - 18.09.2021 22:51
Elime silah alıp çıkmadım zaten öldüğümde elimde silah vardı.

#6 - 18.09.2021 22:53
Şahitliğimi onaylıyorum, ayrıca bir şey eklemek istiyorum. Aile bireylerinin bir işi olduğuna inanmıyorum. Biz yanına geldiğimizde eline silahı aldın ondan sonra çıktın. İki memur var orada bildirebilirdin.
Ayriyetten bu nasıl bir konuşma tarzı? İki tane kardeşim var. Birisi 8. Sınıfa başladı diğeri 9. Sınıfa neyden bahsediyorsun?

#7 - 19.09.2021 00:15
Konuşma tarzımda veya üslubumda bir sorun göremiyorum. İmla kurallarına uyulmuş açıklayıcı bir dil ile yazılmış, orada iki memuruz başında bekliyoruz birimize pm üzerinden ulaşabilirdin seni tersleyecek halimiz yok sonuçta öyle değil mi? Diğer herkes gibi senin de işlerin olabilir bunada sorun yok. Fakat sorun kimseye bir şey demeden oyundan çıkıp oyuna tekrar girmemen. Neyse yazdığımı nasıl anlamak istiyorsan anlayabilirsin. Daha fazla yazmama gerek yok.
« Son Düzenleme: 19.09.2021 00:19 Vodkhea »

#8 - 19.09.2021 00:59
Yerde yatıyordum ve ölünce etrafı göremiyorsun. O yüzden idleri göremedim pm üzerinden belirtemedim kusura bakma sonrasında oyuna girdim arkadaşta oyuna girdiğimi size söylemiş. Bende sizi bekledim gelen yok bende bıraktım olayın peşini.

#9 - 19.09.2021 07:48
İlk öncelikle, bir aile bireyim bilgisayarda 5-10 dakika işi olduğunu söyledi bende bilgisayardan kalktım. Sonrasında oyuna giriş yapıp 10-12 dakika sizi bekledim gelen yok giden yok. Bir silah için polis arkadaşların rolünü bok edip, onları uğraştırmam bilerek olan bir olay değil kusura bakmayın admin arkadaşların cevabını bekliyor olacağım iyi akşamlar.
Adam haklı beyler. Ben bilgisayar oynarken benim ailem öyle saçma davranıyorlar ki... Beni PC başından kaldırmak için kırk takla atıyorlar. 10. sınıfa geçtim bu durum değişmedi. Ben bıktım onlar bıkmadı. PC başındayken hep diken üstündeyim anlayacağınız. Biraz empati kurup düşünmenizi rica ediyorum.