Konu: DM + TROLL - Tevari Nooksack  (Okunma sayısı 634 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#10 - 20.09.2021 13:48
bu arada çocuk dediğiniz kişinin discord adresi sinan#0933 sesli arama yaparak size roleplay kurallarıyla ilgili bir şey anlatacağım

şikayet savunmasını akşam vakti yapacağım
Savunma yapacak mısın?  @neşter63  Savunman bekleniyor. Ona göre yetkili kararına bırakacağız.

#11 - 20.09.2021 14:18
Merhaba,

Öncelike ben mahallemde dolaşırken bu yarışçı tayfa konvoy halinde hızlıca geliyor ve ben yola çıktığım anda biriyle çarpışıyoruz. Benim aracım bir kere takla atıyor ve araçtan inip yaralı rolünü yapıyoruz, çarpıştığım Elegy bir kere bile yaralı rolü sergilemedi. Daha sonra araçtan inince konuşuyoruz ve Owen karakterinin ağzında bandana görüyorum, sizce ghetto sokağında normal bir şey mi? Ona çıkarmasını söylüyorum, çünkü herhangi bir polisin görmesi akibinde bu olay baskına kadar bile gidebilir. Bu mahalleye zarar verir, sonrasında Owen karakteri çıkarmıyor ve polis geliyor, dağılıyoruz. Ben aracımı tamirciye götürdüm ve tamir ettim, sonrasında çarpıştığım Elegy tekrar bana bilerek çarptı ve /Bekle, kes sesini amına. Masrafımı ver/ diye ONAYLI HOOD'DA bana böyle slanglar etti. Bunun akibinde ben araçtan atmayı denedim ve atamadım, sonrasında oradan uzaklaşmaya çalıştım. Bu konvoyu tekrar gördüm ve bana bilerek çarpan, slanglar eden Elegy'e çarptım. Beni kovalamaya başladı, bir yere sürdüm ve oraya giderken hiçbir emote vermeden bana Car DM attı. Sonrasında /ne yapıyorsunuz/ dediğimde Elegy'li "ANNENİ SİKMEMİ İSTEMİYORSUN GİT, KALTAK PİÇ" dedi. Sizce bu normal mi? Birincisi kendi mahallemde kaza yapıyorum adamlar maskeyle dolaşıyor, ikincisi mahallemde bilerek arabama çarpıp slang söylüyorlar. Sonrasında başka yerde bana çarpıp jargon kesiyorlar. Bunun akibinde yarışçı arkadaşlara sıktım. Gerekli kanıtlar.

İlk olarak kaza yapıyoruz ve araçtan inip yaralı rolümü yapıyorum, karşı tarafta hiçbir yaralı rolü yok;
Spoiler: GösterGizle

Sonrasında Owen karakterinin ağzında bandana görüyorum, bu büyük bir sorun. Herhangi bir polis orada bizi görüp içeriye alabilir;

Polis geliyor ve bizi ayırıyor, bizde dağılıyoruz. Aracımı tamirciye götürdüğümde tamir ettim ve cebimden yüz dolar gitti, onun sonrası çarpıştığım Elena karakteri bilerek çarptı ve  niye çarptığını sorduğumda /Bekle, kes sesini amına. Masrafımı ver/ şeklinde jargon kesti. Bende araçtan atmayı denedim, atamadığım için oradan uzaklaştım;

Daha sonrasında konvoyu tekrar gördüm ve karakterimin kaybettiği yüz doların siniri ile Elegy'e çarpıyorum. Beni kovalıyor, bir yere sürüyorum ve hiçbir emote vermeden bana çarpıyor. Bildiğiniz kendimizi trafikte öldürmeye çalışıyoruz;

Yarışço arkadaşlarıyla beni kovalıyor;

Hiçbir emote vermeden Car DM yapıyor;

Bir birimizi öldürmeye oynadıktan sonra duruyoruz ve sakince neden yaptığını soruyorum, karşılığını aldığım jargon;

Daha sonrasında yarışçı arkadaşlara silahlı rol gerçekleştirdim, tamamen giriş gelişme ve sonuç şeklinde ilerledik. Arkadaşlar lose alınca forumdan darlayan bir tipteler, umutsuz vaka. Diyeceklerim bu kadar hiçbir kasıtlı DM söz konusu değildir. Vice Roleplay oyunu yönetimine iyi forumlar.

BiA

*
#12 - 20.09.2021 16:24
Merhabalar

Şahsın maddelerini , madde,madde cevaplayarak gerekli savunmayı yapacağım. İyi günler.

1-"İlk olarak kaza yapıyoruz ve araçtan inip yaralı rolümü yapıyorum, karşı tarafta hiçbir yaralı rolü yok;"

-Öncelikle, Elena karakterinin yanına gidiyorum ve gerekli rolü gerçekleştiriyoruz, ve Elena karakteri senden epey uzakta, onun chatlogunu göremiyorsun bile. Onun YKİ rolü yaptığının ssi ne bende var ne sende var. Şahsen ben alma gereği duymadım. Elena karakterinin YKİ rolü yaptığını veya yapmadığını kanıtlayacak bir görüntün  bulunmamakta.

2-"Sonrasında Owen karakterinin ağzında bandana görüyorum, bu büyük bir sorun. Herhangi bir polis orada bizi görüp içeriye alabilir;"

-Canım benim, biz çete değiliz, mafyada değiliz, bizler yarışcıyız. Senin mahallende, senin birliğinde ne oluyor, neler dönüyor falan filan, bunlar beni ve ekip arkadaşlarımı ilgilendirmiyor, Owen karakteri sistemsel olarak maskeli değil ve senin onu sistemsel olarak maskeli diye kabul edebilirsin diye bir rol iznide yok. Bizler sadece bir yarışcıyız, çete değil. Neden polis bizi durduk yere alsın içeri, e-ee? Polis geldi, neden almadı o halde? Her neyse bu konuyu daha fazla uzatmayacağım, burada agrasif rol sergileyebilirsin diye bir izin de yok. Bu Retarded RP'e girer.

Ayrıca, Owen karakteri sistemsel olarak maskeli olmadığı halde senin onu maskeli sayman "YASAKLANMIŞ ROL" kuralına girer.
https://www.hizliresim.com/2f5lvcm

3- "Polis geliyor ve bizi ayırıyor, bizde dağılıyoruz. Aracımı tamirciye götürdüğümde tamir ettim ve cebimden yüz dolar gitti, onun sonrası çarpıştığım Elena karakteri bilerek çarptı ve  niye çarptığını sorduğumda /Bekle, kes sesini amına. Masrafımı ver/ şeklinde jargon kesti. Bende araçtan atmayı denedim, atamadığım için oradan uzaklaştım;"

-Öncelikle SS'de Elena karakterinin sana bilerek çarptığını veya bilmeyi bırak, çarptığını bile göremiyorum. Ayrıca ek olarak

https://www.hizliresim.com/msrjbg2

Bu SS'de sarı ile boyadığım yere iyi bak. Elena'yı kendi aracından atabilmen için senin ondan izin istemen lazım istemezsen bu Car Jacking'e girer. Ve ihlallerine Car Jacking'inde eklenmesini talep ediyorum.

4-"Daha sonrasında konvoyu tekrar gördüm ve karakterimin kaybettiği yüz doların siniri ile Elegy'e çarpıyorum. Beni kovalıyor, bir yere sürüyorum ve hiçbir emote vermeden bana çarpıyor. Bildiğiniz kendimizi trafikte öldürmeye çalışıyoruz;"

-SS'de belirttiğim üzere, sen kendin bilerek çarptığını yani CR/PİT attığını kanıtlıyorsun. Aynı zamanda Elena karakterinin sana çarptığınıda göremiyorum.

https://www.hizliresim.com/ithj1eq

5-"Yarışço arkadaşlarıyla beni kovalıyor;"

-Öncelikle şehirde tur atıyoruz ve seni kovaladığımızı kanıtlayacak bir ss atar mısın? Yoksa aynı rotada gidiyor olabilir miyiz? Mantıklı düşün lütfen.

6-"Hiçbir emote vermeden Car DM yapıyor"

-Herhangi bir CAR DM göremiyorum. Daha çok senin Elena karakterine CR attığını görüyorum.

7-"Bir birimizi öldürmeye oynadıktan sonra duruyoruz ve sakince neden yaptığını soruyorum, karşılığını aldığım jargon;"

-Öncelikle kendin açıklıyorsun "Bir birimizi öldürmeye" böyle bir rekabetten sonra karşı tarafın sakin bir cevap vermesini nasıl bekleyebilirsin?

https://www.hizliresim.com/lbh2ks3

8-
"Daha sonrasında yarışçı arkadaşlara silahlı rol gerçekleştirdim, tamamen giriş gelişme ve sonuç şeklinde ilerledik. Arkadaşlar lose alınca forumdan darlayan bir tipteler, umutsuz vaka. Diyeceklerim bu kadar hiçbir kasıtlı DM söz konusu değildir. Vice Roleplay oyunu yönetimine iyi forumlar."

-Öncelikle silahlı rol tek taraflı yani senin gerçekleştirmen ile başladı, bizim İl-legal yasağımız var ve senin bize agrasif rol yapma iznin yok, bizimde sana yapma iznimiz yok. Giriş kaza rolü olup, gelişme DM atman, sonucuda DM atman ile bitiyor? Ayrıca senin benim ve ekip arkadaşlarım hakkında yorum yapma ve eleştiri yapma iznini, hakkını kim veriyor sana? Biz sana karşı üslubumuzu ve saygımızı bozmazken , sen bozuyorsun ve bu hakkı sana kim veriyor? Ayrıca "Umutsuz vaka" deme olanağını sana bu hakkı kim  veriyor? Admin misin? Yönetici misin?  Sende bizim gibi sıradan bir oyuncusun, sana bu tür söylemleri verme hakkını hiç kimse vermiyor, ona göre üslubunu korursan sevinirim.  Şahsın Ortak nezaket, PowerGaming, DM, CAR-RAMMING , PowerGaming , Yasaklı Roller , İzin gerektiren roller , Emote ihlallerinden ve Çatışma kuralı ihlalllerinden işlem görmesini talep ediyorum.  Ekip arkadaşlarımında gerekli açıklamayı beklemeyi, sonrasında yetkili kararına bırakabiliriz.

DM attığın epey bariz. Ayrıca DM atıp sonrasında ve başında 4 kişiye karşı bu kadar rahat rol yapman PowerGaming kuralınıda aşmakta. İyi günler dilerim. Yetkili kararını bekleyebiliriz.

NOT : https://streamable.com/b0k8z0 Senin derdin anlaşılan Elena karakteri ile sanırım SS'lerde Rei karakterine dair bir agrasif rol göremedim. Ona neden sıkıyorsun?
« Son Düzenleme: 20.09.2021 20:00 ProfosorV »

BiA

*
#13 - 20.09.2021 16:28
Ekip arkadaşlarımında gerekli açıklamayı en kısa sürede yapacakları için onlarıda bekleyebiliriz. İyi forumlar. İyi günler.

#14 - 20.09.2021 16:47
Farketmez, bu rollerin hiç biri bir garajı sırf onaylı hood birliğindesin diye. Eline iki üç silah verdiler diye, yeni açılmış bir birliğin garajını basıp sanki tek başına bir maraz ali havasına girip herkesi vurman saçma ve gereksiz bir davranış. Bildiğin DM arayışında olduğun net belli. Üstelik birliğimizin "illegal rol yasağı var."

Bu screenshotta göründüğü gibi "https://i.hizliresim.com/hva2mex.png". Birliğim de adamın yaklaşımı olumlu ve düzgün.

Polis diyorsun değil mi? Arkan da bir polis varken Owen'a şunu söylüyorsun, " Benim mahallem de neden masken takılı zenci?" Üstelik o maske değil, peçe.
Polisi o kadar dikkate alıyorsan, kendi mahalleni neden ifşa ediyorsun? İyiymiş. Pekala Owen'ı vurma sebebin " MASKE TAKMASI" Adminlere sormama gerek yok ama yine de senin için sorabilirim, onaylı birlikler "ÖRNEK OLUŞUM" olarak gösteriliyorlar. Sence mahalle de peçe takan bir adamı garajın da vurmak, ne kadar doğru?

Bu ss "https://i.hizliresim.com/cux29lf.png" bunda problem ne? Hayal görüyorsun sanırım. Sorun yok burada.

BURADA SENİ TAKİP ETMELERİNİN AMACI İSE VERDİĞİN EMOTE "https://i.hizliresim.com/rt2e7xn.png" Kendin emote verip çarpıyorsun ve takip ediyorlar diyorsun :D :D

Kendini ele veriyorsun, savunma bu kadar. Açık ve net sunucunun huzurunu bozmaya yönelik hareketler yaptığı, en ağır ceza alması talebindeyim.

#15 - 20.09.2021 17:14
Merhabalar

Öncelikle şehirde ekibimizce turluyorduk, Tevari_Nooksack adlı karakter bir rampadan uçuyor ve Elena'nın önüne düşüyor. Elena'a bakarken Kaine'in onunla ilgilendiğini görüyorum ve Tevari adlı karakterin yanına gidip nasıl olduğunu soruyorum. Ben ona nasıl olduğunu soruyorum ve bana cevap vermeden direkt yüzümdeki peçeyi soruyor ve çıkarmamı istiyor. Yaralı rolü yaptığını idda ediyor arkadaş ama omzunu tutup peçeme laf ediyor, sonrasında biz ordan uzaklaşıp sürüşümüze devam ediyoruz ve hiç birşey yapmadan gelip bize çarpıyor ve basıp kaçıyor. Biz neden yaptığını sormak için ona yetişmeye çalıştık https://www.hizliresim.com/abmf40u ve Ss'tede görüldüğü gibi neden yaptığını ve derdinin ne olduğunu soruyorum. Ve kişi yine bana cevap vermiyor akabinde cevap vermediği için gidiyorum ve garaja gelip tekrardan bize sıkıyor, Kaine karakteri onun araba masrafını karşılamıştı neden Elena'a sinirlenip araçtan atmaya çalışıyor. Kişinin en ağır cezayı almasını talep ediyorum.

#16 - 20.09.2021 18:50
Boş ileti atmışsınız, gerekli cevabı zaten üstte verdim. Uzatmanın manası yok.

#17 - 20.09.2021 18:55
Farketmez, bu rollerin hiç biri bir garajı sırf onaylı hood birliğindesin diye. Eline iki üç silah verdiler diye, yeni açılmış bir birliğin garajını basıp sanki tek başına bir maraz ali havasına girip herkesi vurman saçma ve gereksiz bir davranış. Bildiğin DM arayışında olduğun net belli. Üstelik birliğimizin "illegal rol yasağı var."

Bu screenshotta göründüğü gibi "https://i.hizliresim.com/hva2mex.png". Birliğim de adamın yaklaşımı olumlu ve düzgün.

Polis diyorsun değil mi? Arkan da bir polis varken Owen'a şunu söylüyorsun, " Benim mahallem de neden masken takılı zenci?" Üstelik o maske değil, peçe.
Polisi o kadar dikkate alıyorsan, kendi mahalleni neden ifşa ediyorsun? İyiymiş. Pekala Owen'ı vurma sebebin " MASKE TAKMASI" Adminlere sormama gerek yok ama yine de senin için sorabilirim, onaylı birlikler "ÖRNEK OLUŞUM" olarak gösteriliyorlar. Sence mahalle de peçe takan bir adamı garajın da vurmak, ne kadar doğru?

Bu ss "https://i.hizliresim.com/cux29lf.png" bunda problem ne? Hayal görüyorsun sanırım. Sorun yok burada.

BURADA SENİ TAKİP ETMELERİNİN AMACI İSE VERDİĞİN EMOTE "https://i.hizliresim.com/rt2e7xn.png" Kendin emote verip çarpıyorsun ve takip ediyorlar diyorsun :D :D

Kendini ele veriyorsun, savunma bu kadar. Açık ve net sunucunun huzurunu bozmaya yönelik hareketler yaptığı, en ağır ceza alması talebindeyim.

Boş ileti, aynen kanka.

#18 - 20.09.2021 19:11
Forum şikayetine gülücüklü şeyler atan kişiler söz konusu, takmıyorum bile. Yönetim kararını bekleyin, tarafımca yanıt gelmeyecek.

#19 - 20.09.2021 19:15
Merhabalar

1- Öncelikle @Rawzedna  'nın anlattığı gibi ekiple turladık ve bu olay gerçekleşti. Elena_Victoria karakteri telsizden Teravi_Nooksack'in kendisine sıktığını söylüyor ve ardından konumunu soruyorum garajın ilerisi dedikten sonra oraya doğru aracım ile ilerliyorum, ileri gittiğimde Teravi Elena'yı kovalıyorken görüyorum ve duruyorum ardından karakterimle hiç bir role girmeyen Teravi aracından inip bana Uzi markalı silahı ile sıkmaya başlıyor.
Kanıt: https://streamable.com/b0k8z0

2- Ardından Kaine karakteri gelip beni hastaneye götürüyor gerekli rolleri gerçekleştiriyorum. (Aktif VCFMD olmadığı için fast yapıldı.)
Kanıtlar: 

3- Hastane rolünden sonra Rklı olduğum için garajımızda takılıyorum ardından tekrardan Teravi hiç bi şey olmamış gibi geliyor, bende emotemi verek fotoğrafını çekiyorum ardından sıkamaya başlıyor zaten rklıyım 8 saat geçmeden tekrardan beni düşürüyor. Ayrıyetten "EMOTESİZ" sıkıyor.

Kural:

Kanıt: https://streamable.com/61vnaq

4- "Arkadaşlar lose alınca forumdan darlayan bir tipteler, umutsuz vaka." üslubunu korursan sevinirim, senin bunu demeye hakkın yok ne kadar toxic bir tip olduğunu kanıtlıyorsun zaten. Senin gibi bir oyuncuyu "ONAYLI HOOD"u olan bir birlikte nasıl bulunduruyorlar onuda anlamıyorum tabii.

5- "Boş ileti atmışsınız, gerekli cevabı zaten üstte verdim. Uzatmanın manası yok." DM atıp hiç hatan yokmuş gibi savunma yapıyorsun ve ceza alıcağını anlayınca da bu iletiler senin için boş oluyor tabii.

Kişinin birden çok hatası bulunduğu ortada kendisinin sunucudan yasaklanmasını istiyorum.

Yönetim kararı.
« Son Düzenleme: 20.09.2021 19:20 Shigeo »