Konu: Tonyalı - Cache Mining  (Okunma sayısı 888 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#10 - 21.09.2021 17:27
Discord sunucularında paylaşılan skinler rel olarak kabul edilmiyor. Zaten bunu paylaşan arkadaş bu skinleri paylaştığı için yasaklandı.

#11 - 21.09.2021 17:32
Merhaba, skinleriniz daha önce rellenmiş. Tonyalı tanımadığı için skini beğenmiş ve almış. Adamın bu skini alması normal çünkü güzel skinler, alabilir. Bu Tonyalının çaldığını göstermiyor, boş ve gereksiz karalama kapmanyalarından farksız. Skininizi gerçekten çalan bir kişiye saldırabilirsiniz.

Seni alakadar eden bir şey yok, bu bir. İkincisi skini zaten relleyen kişi cezasını çekti bu platformdan. Ayrıca arkadaş diyor ki sunucuda tek zenci rolü yapan birlik biziz diye, ne yani önceden hiç mi zenci rolü yapan birlik olmadı? Onlar hiç skin attırmadılar mı? Komiksiniz birader, kimsenin adını karalama gibi bir amacım yok, kimin kimden ne istediği belli, bir de böyle düşünün. İleti gelmeyecektir daha, kolay gelsin.

#12 - 21.09.2021 17:45
selam. formalı skin olayını birkaç ay öncesinde arkadaşa istek uzerine vermiştim. forma, yaklaşık 1 yıl önce paylaşılan bir skin paketinde olan texture, yani rel. diğer skinlere gelecek olursak, onlardan haberim yok. eğer sunucuya attirdiysa, yanlış bir hareket. aynı zamanda suan onaylı skin yapımcısı değilim, bunun sebebi bırakmış olmam. yani, sözlerimin fazla bir değeri yok

#13 - 21.09.2021 17:47
Merhaba, skinleriniz daha önce rellenmiş. Tonyalı tanımadığı için skini beğenmiş ve almış. Adamın bu skini alması normal çünkü güzel skinler, alabilir. Bu Tonyalının çaldığını göstermiyor, boş ve gereksiz karalama kapmanyalarından farksız. Skininizi gerçekten çalan bir kişiye saldırabilirsiniz.

Seni alakadar eden bir şey yok, bu bir. İkincisi skini zaten relleyen kişi cezasını çekti bu platformdan. Ayrıca arkadaş diyor ki sunucuda tek zenci rolü yapan birlik biziz diye, ne yani önceden hiç mi zenci rolü yapan birlik olmadı? Onlar hiç skin attırmadılar mı? Komiksiniz birader, kimsenin adını karalama gibi bir amacım yok, kimin kimden ne istediği belli, bir de böyle düşünün. İleti gelmeyecektir daha, kolay gelsin.
Adam şuan sunucudaki tek zenci birliği biziz demiş, Vice'ın ilk ve tek zenci birliğiyiz yazdığını görmüyorum, bu birinci olan. Rel discordunda olanlar geçirsiz sayılıyor demişsiniz ve bende diyorum ki "*({ADAM SİZİ TANIMIYOR! SKİNLERİNİZİ BİLMİYOR! SKİNİ BEĞENMİŞ VE KULLANMAK İSTEMİŞ})*" umarım anlaşılmıştır.

#14 - 21.09.2021 17:58

Adam şuan sunucudaki tek zenci birliği biziz demiş, Vice'ın ilk ve tek zenci birliğiyiz yazdığını görmüyorum, bu birinci olan. Rel discordunda olanlar geçirsiz sayılıyor demişsiniz ve bende diyorum ki "*({ADAM SİZİ TANIMIYOR! SKİNLERİNİZİ BİLMİYOR! SKİNİ BEĞENMİŞ VE KULLANMAK İSTEMİŞ})*" umarım anlaşılmıştır.

Şikayet tonyalıya açılmış savunmayı sen yapıyorsun, bu kadarda birbirinizin arkasını kollamaya gerek yok, sorununuzu kendiniz halledemeyecek hale gelmişsiniz. Belli bugünü beklediğiniz, kimin ne olduğu belli, konuşmaya gerek yok. Cezasını alır umarım.

#15 - 21.09.2021 18:30
bunada savunma yaparsın, @MrJoe 'un skinlerini çalmaya devam ediyorsun

mesajdaki fotoğraf;

MrJoe'un skini.

body'i alıp rtx atmışsın  ::)

Vicolays'ın dediği gibi, skinlerinin kimin kullandığını bilmiyorum, o yüzden almak istedim, 2. olarak hoodie olan skini öylesine yaptırdım, değiştirilicek. Sunucuda bununla alakalı birşey yapmadım, skini sunucuya attırmadım, denememde bir sakınca yok diye biliyorum. Ss'de görüldüğü gibi "movie" serverinde deneme yapmışım.

#16 - 21.09.2021 18:47
selam. formalı skin olayını birkaç ay öncesinde arkadaşa istek uzerine vermiştim. forma, yaklaşık 1 yıl önce paylaşılan bir skin paketinde olan texture, yani rel. diğer skinlere gelecek olursak, onlardan haberim yok. eğer sunucuya attirdiysa, yanlış bir hareket. aynı zamanda suan onaylı skin yapımcısı değilim, bunun sebebi bırakmış olmam. yani, sözlerimin fazla bir değeri yok
ben o forma textureunu özel kendime yaptım, bodyi çalmış demedim, textureu çalmış olabilir dedim, eğer senin o forma texturenun rel olduğunnu kanıtı varsa atarsın, tamam derim.
Formayı almış ve renk tonunu düşürüp eklemiş olabilirsin. Dediğim gibi, kontrol eden admin anlar.

Biz nereden bilelim oradan aldığını? Tonyalı kendisini savunabilirdi diye düşünüyordum Vikolays
İlk savunmasında yazabilirdi o discordan aldım diye, artık admin kararı.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#17 - 21.09.2021 20:19

skini beğenip tanımamak ile alakası yok kanka, zaten chll'in banlandığını çoğu kişi biliyor ona rağmen sunucuya onun rellediği skinlere iki üç değişiklik yapıp atanları bilerek yapıyor olarak düşünürler

#18 - 22.09.2021 16:43
İlgili skinler silinecek.

Released skinleri kullanmadan önce Vice Roleplay resmi Discord sunucusunda ilgili bölümden sorabilirsiniz. Böylelikle onaylı skin yapımcıları size dönüş yapar ve buna göre skini yapar/yaptırırsınız.