Konu: Maske_35220 Cr+Troll  (Okunma sayısı 245 defa)

#0 - 13.09.2021 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_35220 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yukio Alas @Alas Jhin Chiba @Scofield Kolbeinn_Thoriansson @Schizophrene THE INVICIBLE

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Cr+Troll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: klasik araba suruyoruz motor ile araya girmeye calısıyor rolü bozuyor bir de maske takmıs taninmamaya falan calisiyor sanirim

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/djahdv

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.09.2021 00:15
hee müzik dinlicektim

#2 - 14.09.2021 00:38
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş düzeni bozmaya çalışıyordu.

#3 - 14.09.2021 00:40
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş motorla sürekli olarak aramıza girerek pit atıyordu ve düzenimizi bozuyordu.

#4 - 15.09.2021 19:05
Savunma bekleniliyor @AkifKing0770

#5 - 15.09.2021 19:18
Öncelikle merhaba her akşam olduğu gibi araçlar ile tur atıyorsunuz ve bende daha önce garajda sizlerle çalışmıştım ve size denk geldim o sırada daha önce polisler hız yüzünden sirenleri yaktı normal bir şekilde kaçmak için maskemi taktım ve kaçtıktan sonra arkadaşların konvoyunu gördüm ilk başta bende katılmak istedim /pm üzerinden arkadaşlardan birisi yani yetkili demiş olayım lütfen önden gitme dedi bende /pm üzerinden arkadan gelebilir miyim sorusunu sordum ve karşı taraftan olumlu cevap aldım bende arkaya geçtim hali ile convoy yavaş gitmesi gerekiyordu ve arka taraf dağınık gidiyordu yani ben en arkaya geçsem dönüşlerde önümdeki yavaşlıyor hatta duruyor falan yani bende onu sollamak mecburiyetine giriyorum yani bu sık sık yaşandı convoy arka kısımları geriden veya dağınık oldukları için ben sürekli şerit değiştirmek veya bölgemi ileriye taşımak için yapılan roldür. Maskemi takmışım fakat maskemin takılı olduğunu unuttum ardından zaten dediğim gibi convoyun arka kısmı dağınık olduğu için arkaşları kaybettim hatta daha sonra garaja gittim fakat garajda kimse yoktu. Yani amacım pit atmak veya rolü bozmak değildi convoya uyum sağlamak oldu ve anladağım kadarı ile dışardan absürt olarak gözükmüş ben amacımın kesinlikle rolü bozmak değil sadece hız ilerlemesi veya dur kalk dönüşlerde olan yavaşlamalar durmalar gibi sebeplerden geride kalanları geçiyordum yani dışarıya ben başka bir şey lanse etmek amacım değil beni yanlış anlayan herkezden özür diliyorum. Daha dikkatlı olacağıma ve maske gibi şeyleri unutmayacağıma convoyda her ne olursa olsun yerinde stabil bir şekilde ilerlemeye devam etmeyi unutmayacağım. Şimdiden cidden herkezden özür diliyorum herhangi bir ceza alırsam da kuralların her zaman geçerli olacağını unutmayacağım. Herkeze iyi günler. Sonuçlanabilir.

#6 - 15.09.2021 21:22
peki yetkili karari bekleriz

#7 - 16.09.2021 02:07
Savunma geçerli. Arşiv.