0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mekanda şarkı çalmamakta ve realizm adı altında ben senin dediklerini rahatça duyabilirim ve rolde mekanda sesli konuştuğunuz için bu ihtimal artıyor. Sen beni psikolojik rahatsızlığı olan ve günün 25 saati video kaydı ile gezip buraya kanıt atmamı bekleyen biri olarak görüyorsun. Ben girdiğim her rolü kanıt alamam şu şikayeti sonuçlandırın artık. Milyar tane OOC sicili olan tüm oyuncuların kinini beslemiş ve herkesin gözünde YRB damgası yemiş bir adamın şikayetinde, yönetimi kandırmak üzerine olan şikayetinde haksız çıkarsam bir sorun vardır. Adamın son yaptığı eklemede zaten yönetimi kandırdığını belirtiyor; "Mekanda beni duyamazsın." Mekanda şarkı yok, konuşanlar aralıkla kesiliyor ve o sırada konuşuyorsunuz ve seni duyamam. Güzelmiş, güzel baya güzel sevdim.BENİM BU ŞİKAYETE KANIT SUNMA İHTİMALİM YOK VE HİÇ KİMSENİN, KİME AÇILIRSA AÇILSIN MANİFESTO'YA THORİN'E KEDDY'E ADMİNLERDEN HERKESE AÇILSIN, SUNUCUDA EN İYİ ROL YAPAN ADAMA AÇILSIN BU ŞİKAYETE KİMSE KANIT SUNAMAZ ÇÜNKÜ BASİT BİR İSİM ÖĞRENDİĞİ ROLÜN SSİNİ KİMSE ALMAZ, ALMAYACAK.Benim bu adamın ismini duyduğum yerler;Fotoğraflarda yukarda dalga geçip rolümü baltalarken Yuliana hitabı kullanıldı.İnsane'de arkadaşı söyledi.Rus isim sisteminde Rus bir karakter olarak ve verilen bilgilere göre rahatça tahmin edebilirim(Yapılmadı ama olasılık)Öncesinde başka mekanlarda "Yuliana, Yuliana, Çakman var Yuliana" v.s gibi terimler ve tamamen orijinal olup olmama kısmı senin ne kadar yaptığın rolün kültürünü bilmediğini gösteriyor.İnsane çıkışı seni IC soruşturdum, bahsedildi.Senin karakterin hakkında yeterli bilgiyi aldım ve şu an sahibim.OOC olarak kendi egonu tatmin etmek amacıyla ve bu platformda adı geçen insanlara yönetimi kandırarak sallayacak kadar bencil olamazsın. Sonuçlandırılsın.