Konu: Sürekli NC harcamak  (Okunma sayısı 341 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2021 09:23
Öncelikle merhaba.
Biliyorsunuz ki eskiden evlenince /rapor atıyorduk ve soyadımız değişiyordu şimdi ki sistem de ise evlenince NC atmak zorundayız/değiliz yani evlendik NC harcadık kavga edip ayrıldık NC harcadık böyle bir sistem bize sürekli NC harcatır eski sisteme dönülmesini istiyorum. /rapor ile soyadı değiştirme sistemini bence kimse suistimal edemez evlenen kişiler soyadı değiştirir adminler yardımı ile.
Haha
3
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
nevzvt, shaazux, Jiggysaw,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.09.2021 10:44
Her aklına geleni buradan göndermek yerine bir yerlere not edip, toplu olarak paylaşabilirsin.

Onun dışında, Vice oyuncularının tek derdi & düşünmesi gerektiği şeyin bu olduğunu düşünmüyorum, çok gereksiz, desteklememek için daha ne kadar fikir belirtebilirim bilmiyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Pscy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.09.2021 13:04
Her aklına geleni buradan göndermek yerine bir yerlere not edip, toplu olarak paylaşabilirsin.

Onun dışında, Vice oyuncularının tek derdi & düşünmesi gerektiği şeyin bu olduğunu düşünmüyorum, çok gereksiz, desteklememek için daha ne kadar fikir belirtebilirim bilmiyorum.

Katılıyorum, AR-GE kirliliği oluşturuyorsunuz, toplu halde paylaşın öyle incelenir. @Massaka36
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.09.2021 13:32

Katılıyorum, AR-GE kirliliği oluşturuyorsunuz, toplu halde paylaşın öyle incelenir. @Massaka36

AR-GE kirliliği falan yok. Evlenmek isteyen birisi neden her seferinde NC hakkı satın almak zorunda? Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 11.09.2021 13:37
Evlenilecekse NC hakkı gözden çıkarılmalı, çıkarılmazsa bile iki soyadım var tarzı bir role girişilebilir. Her Allahın günü de evlenilmiyor zaten, bu yüzden gereksiz gibi geldi. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 11.09.2021 13:56
Arkadaşlar bugün ters yanınızdan mı kalktınız? Burada AR-GE kirliliği falan yok, itirazınız varsa moderatöre şikayet et butonuna tıklayın, düşünceniz yoksa "PAYLAŞMAYIN".  :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 11.09.2021 14:47
Suistimalin önüne geçilmesi gerektiği için böyle düşünmüş olsalar gerek, onun dışında zaten 1000VC karşılığında NC atabiliyorsunuz. Bu da ortalama VIP iseniz 300-400 saat, VIP değilseniz 500-600 saate denk geliyor. Benim açtığım AR&GE'de de belirttim, belirli bir ücret karşılığında sistemsel evlenilebilir, isteğe göre ise soyisim değiştirilebilir.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Easthan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 12.09.2021 00:04

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 12.09.2021 02:09
Tecrübeyle sabit olarak bu tarz bir yola geri dönüş yapmayı düşünmüyoruz. 2 günde evlenip ertesi hafta boşanmalar olduğu için her seferinde isim değiştirmek gereksiz işyükü oluşturuyor. Sistemsel evlendirmeyi yapıyoruz zaten başarım için, soyadını sizin ayarlamanız gerekiyor bu yüzden.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok