Konu: [10.09.2021 - Dean_Carney] Birden fazla ihlal-Yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 202 defa)

#0 - 10.09.2021 19:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @AkifKing0770  Dean_Carney

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @WhiteNigga54  @emirarsyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.00 10.09.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz oyuncu profili- CR- Trolling - Agresif roller-Hastalıklı roller
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.
12-) YASAKLANMIŞ ROLLER

Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
Taciz/tecavüz, pedofili rolleri
anınmış kişi rolleri, ünlü isim kullanımları vs.
Müslüman rolleri
Refleks rolleri
Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)
Tetikçi rolleri
Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
Yüksek seviyeli hacker rolleri
Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri
Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri
Arap kökenli uyruk rollerinin tamamı.
Azeri kökenli uyruk rollerinin bir kısmı. (Azerbaycan Türkçesi konuşmak, "qardaş, qaqaş, yaxşı, uşaq vb." kelimeler yasaktır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi daha öncesinde garajda çalışıyordu sonrasında admin tarafından yetersiz oyuncu profili sebebiyle karakteri ban yedi, tekrar yeni karakter açtı geldi ve her defasında toxiclik yaparak garaja MG yaparak geliyor eski karakterinin yaptığını yapmaya çalışıyor ve rol ortamımızı bozuyor, kaç kez rollerini trolledi ve rollerine uymadı. Az önce yine roldeyken yanımıza araçla yaklaşıp düşük rol bilgisiyle önce laf attı sonra arkamızdan gelip ezerek geçti. Oyun için kişiyi herhalde 5 kez ben 5 er kezde arkadaşlarım raporlamıştır. Sunucunun düzenini bozmak, rol yapmaya değilde daha çok ortam bozmaya çalışan hareketleri sebebiyle tamamen yasaklanmasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bir çok şikayeti mevcut, sunucuda rol yaptırmamak adına gelmiş birisi, bu kişinin burada oynamasını istemiyoruz.
Kişi daha öncesinde Discord kanalıyla da garajı ve diğer şeylerimi ooc para yöntemiyle satarsam alacağını söyledi, bende satılmasının yasak olduğunu söyleyince küfür edip arkadaşlıktan çıkartmıştı.

#1 - 10.09.2021 19:54
Bu arada kişinin bu hesabı 2. forum hesabı, daha önceki hesabının linki aşağıdadır. Kişi daha önce aynı sebeplerden ban yemiştir.

Bir önceki hesabı:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=23259

#2 - 10.09.2021 19:59
Şahitliğimi onaylıyorum, ban yedikçe doymayıp yeni karakter açıyor sürekli işte ilk hesabının kardeşi sonra onun üvey kardeşi falan bitmeyecek gibi bununla uğraşıyoruz sürekli.

#3 - 10.09.2021 21:23
Şahitliğimi onaylıyorum, kişi benide bilerek ezdi ve öldürdü.

#4 - 11.09.2021 12:32
Merhaba, durumu ss'lerde görebiliyorum fakat ne yazık ki tam bir kanıt olmadığı için işlem yapma taraftarı değilim, eğer farklı ss'leriniz varsa Dean Carney karakteri hakkında lütfen konu altında ulaştırın, aksi durumda bir işlem uygulamayacağım fakat tekrarı halinde(en ufak benzeri dahi olsa) işlem uygulayacağım.

#5 - 11.09.2021 12:40