Konu: Gasp kural ihlali.  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2021 16:47
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean Carney  @AkifKing0770

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.09.2021. 16.40

ALINTI
Gasp:  Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. 24 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmektedir. Alacağınız uyuşturucu ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benim karakterim leveli 2 Beni gasp eden karakterin leveli 1, Durduk yere ellerimi bağlayıp benim üzerimdekileri almaya çalışıt.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - Yayındaydım yayın geçmişinden izleyebilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): - Gerekli cezaların verilmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 08.09.2021 17:11 VIPER »

#1 - 08.09.2021 17:09
Şikayetle herhangi bir ilgim yok, arkadaş şikayet ettiği kişinin forum hesabını etiketlememiş. Onun için yazıyorum.

Kişinin forum hesabı: @AkifKing0770

#2 - 08.09.2021 18:08
Role herhangi bir bir şey yok gasp rolü dönüyor yani ben emoteli bir şekilde yaptım ama neden şikayet açıldığını anlamadım. Oyuna bugün giriş yaptım ve marketten maske aldım maskemi taktım sadece gasp rolü oldu kişi bana şiakyet açmak için mi şikayet açtı? Ben cidden uygulanan rolde emoteli bir şekilde /do komutlarını kullanarak rol dönüyor. Anlamadım. Karar sizlerindir.

#3 - 08.09.2021 18:13
Role herhangi bir bir şey yok gasp rolü dönüyor yani ben emoteli bir şekilde yaptım ama neden şikayet açıldığını anlamadım. Oyuna bugün giriş yaptım ve marketten maske aldım maskemi taktım sadece gasp rolü oldu kişi bana şiakyet açmak için mi şikayet açtı? Ben cidden uygulanan rolde emoteli bir şekilde /do komutlarını kullanarak rol dönüyor. Anlamadım. Karar sizlerindir.

Dostum, sen 1 levelsin ben 2 yani kuralları oku ve ona göre cevap ver. Gasp yapmak için 5 level olmalısın.

#4 - 08.09.2021 19:08
Şikayet açmak için şikayet açtığını düşünüyorum yani hep beni hemde yetkilileri meşgul ediyorsun lütfen artık beni rahatsız etme rica ediyorum. Kara sizlerindir sayın yetkililer.

#5 - 08.09.2021 19:09
Şikayet açmak için şikayet açtığını düşünüyorum yani hep beni hemde yetkilileri meşgul ediyorsun lütfen artık beni rahatsız etme rica ediyorum. Kara sizlerindir sayın yetkililer.

Dostum, kural ihlali yaptın. Ben de bunu şikayet ediyorum.
« Son Düzenleme: 08.09.2021 19:11 VIPER »

#6 - 08.09.2021 21:30
Merhabalar,

Şikayet incelendi, kanıt bulunmadığı için maalesef ki geçersiz sayılıyor ek olarak şu anlık Dean Carney karakterini uyarıyorum, kuralları tekrardan incelemeniz gerekmekte tekrarı halinde ağır ceza alabileceğinizi unutmayın.