Dışşarıda hayat var moruk ya bırakın sampı mampı tampı gampı.
Mesela dışarıya gidip Starbaks alın ve 18 lira verin. Birde instagram sıtori atın garı gız düşe kesin bak garanti sosyalleşmiş olursunuz.
Ben yeni işe başlamış vasıfsız elemanım günde 8 saatte 150 lira kazanıyom morq, ama 1 saatlik çalışma paramı kahveye verince hawalı oluyom.
Mesela gidiyom bögır mörgır yiyom, 50 lira tutuyo moruk, 1 günlük yövmiyemin üçde biri tutuyo Türkyie'de yaşıyom ama olsun sosyalleşin moruq.
Ben kişilerin haklarına saygı maygı duymuom Moruq, 2 saat kafede batak atıp 100 lira hesap ödemek isdiyom moruk, bir günlük yövmiyeme denk geliyo ama olsun morug,
samb oynucanıza bir günlügyövmiyenizi dışarda harcan sizi daha kuul yabar morug XD XD XD.
Not:İroni amaçlı yazdım. Eğer uygun görülmezse yönetim silebilir.
Fakat olmuş bir kahve 18-20 lira, adam akıllı bir yemek 30-50 lira. Sinema bileti 30 lira.
Denizli'de spor salonuna gitsen aylık en kötüleri 200 lira, gerçi sporu düzenli beslenme ile takviye edemezsin ki? Protein tozu 350 lira

Fotoğrafçılık hobim olsun ama kamera 4000 lira.
Gitar hobim olsun en kötüsü 800 lira.
İnsanlar hangi parayla sosyalleşsin? Parası olan bile bu fiyatlar ne deyip kaçıyor zaten, o fiyatı verdiği için mutsuzluk yaşıyor.Ama olsun yeğenim her gün makarna yiyorsun ve makarna aşırı lüks, şükretmesini bil.