Konu: Luther Wagner CR Luciano Castellano NOOB DM  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.09.2021 18:18
Ya arkadaşım havadan biri yumruk mu attı? Çatışma esnsaında bana yumruk atıp yere düşürüyorsun, ateş etmememi sağlıyorsun. Bug olduğunu idda ediyorsun fakat arkadaşın bana 1 hit attıktan sonra sen vurupyere düşürüyorsun ve arkadaşın beni vuruyor, ne tesadüf ama değil mi?
Öyle bir şey yaşanmadı, kendi kafanda kurmuşsun ve oynatıyorsun. Her yaralı durumuna düştüğünde bir şikayete sarılıyorsun ve gününün yarı zamanını burada geçiriyorsun. Merak etme bir hatamız olduysa gerekli cezayı yeriz, kendini fazlasıyla yoruyorsun.  :)

Oyuna girebilirsin dostum polisler olduğun bölgeden uzaklaştı, merak etme silahın gitmeyecek.  :garip:

#11 - 06.09.2021 18:36
Günümün yarısını burada geçirdiğimi söylüyorsun Stoppersingle forum hesabı 3 yıldır aktif 323 iletim var, nadiren şikayet açıyordum fakat şu sıralar ihlalleriniz yüzünden bu sayı arttı üzgünüm, admin karar ıbekleyelim.

#12 - 08.09.2021 10:39
Polislerin müdahalesiyle (çok sık kullanılan bir şey değil) birlik savaşını aynı kefede tutmamamız gerekiyor. Bu tür hareketleri onaylarsak her savaş halinde birbirini ezen insanlar görmemiz muhtemel. Car ramming sebebiyle Luther Wagner cezalandırılacak. Diğer durum için net kanıt bulunmuyor.