Konu: Luther Wagner CR Luciano Castellano NOOB DM  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2021 17:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Luther Wagner @Andrean  Luciano Castellano @hasaninho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CR NOOB DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: CAR RAMMİNG

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/884417001261514813/884452055522103386/sa-mp-072.png

Ek açıklamalar(varsa): Böyle birşey olmamalı, ağır bir ceza almalı bile bile eziyor savaşıyoruz.  Luciano Castellano ise bana vurmaya çalışıyor :)

« Son Düzenleme: 06.09.2021 18:03 Stoppersingle »

#1 - 06.09.2021 18:04
Merhabalar, fazla bir şey söylememe gerek yok. Emotem gözüküyor, 1 kere yapılmış bir şey ve 1 kere emote verildi. Luciano kendi savunmasını yapabilir. Tarafımca ekstra bir yorum gelmeyecek.

#2 - 06.09.2021 18:04
Emote verdim diye bir şey olmamalı, o zaman çatışmaya araç ile girelim geleni geçeni araç ile ezip düşürelim.

#3 - 06.09.2021 18:05
Merhabalar, fazla bir şey söylememe gerek yok. Emotem gözüküyor, 1 kere yapılmış bir şey ve 1 kere emote verildi. Luciano kendi savunmasını yapabilir. Tarafımca ekstra bir yorum gelmeyecek.
Şaka yapıyor olmalısın arkadaşım çatışıyorum ve beni eziyorsun bu normal mi? Ne emotesinden bahsediyorsun?

#4 - 06.09.2021 18:06
Pollis bile yüksek riskli adama vuruyor, 1 kere vurdum ve bir daha yapmadım. Emotem var. İkili münakaşaya girmeyeceğim herkese iyi forumlar dilerim.

#5 - 06.09.2021 18:08
Kendini polis mi sanıyorsun? Anlamış değilim.

#6 - 06.09.2021 18:08
Seni ben ezmedim ki? Sana vurduğuma dair bir kanıt yok kardeşim, muhtemelen bir bug yaşanmış.

Senin yapacaklarını tartışacaksak, karakterin RK durumdayken koşarak Trantes'i araca atıyordun, ihlal yapmayan ve en iyi şekilde savaşan arkadaş sensin.  :-\

#7 - 06.09.2021 18:09
Seni ben ezmedim ki? Sana vurduğuma dair bir kanıt yok kardeşim, muhtemelen bir bug yaşanmış.

Senin yapacaklarını tartışacaksak, karakterin RK durumdayken koşarak Trantes'i araca atıyordun, ihlal yapmayan ve en iyi şekilde savaşan arkadaş sensin.  :-\

Savaşırken yumruklayak düşmemi sağlayan arkadaş sanada merhaba, ihlallerden bahsetmeyelim durumun ortada, Bug olduğunu söylüyorsun, havadan bir yumruk mu geldi üzerime allah allah hiç farketmedim.

#8 - 06.09.2021 18:12

Savaşırken yumruklayak düşmemi sağlayan arkadaş sanada merhaba, ihlallerden bahsetmeyelim durumun ortada, Bug olduğunu söylüyorsun, havadan bir yumruk mu geldi üzerime allah allah hiç farketmedim.
Ne hak ile beni suçluyorsun? Sana yumruk vesaire atmadım, hasarlar loglarının birçok kez buga girdiğini herkes biliyor. Beni alıntılamazsan çok sevinirim, savunmamı yaptım.

#9 - 06.09.2021 18:14
Ya arkadaşım havadan biri yumruk mu attı? Çatışma esnsaında bana yumruk atıp yere düşürüyorsun, ateş etmememi sağlıyorsun. Bug olduğunu idda ediyorsun fakat arkadaşın bana 1 hit attıktan sonra sen vurupyere düşürüyorsun ve arkadaşın beni vuruyor, ne tesadüf ama değil mi?