Konu: 06.09.2021 | Richard_Reff | FEAR-RP - Fazla Agresif Rol - GBI  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2021 17:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Reff - @japonaskeri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kodesde ki Officerlar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09.2021 - 17;22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: FEAR - RP , FAZLA AGRESİF ROL - GBI

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle kodeslerde karakterler FEAR-RP yapmak zorunda, ikinci olarakda kodesler GBI fakat kişi küfür ediyor, üçüncü olarakda çok agresif rol sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/850410886769147958/884443807226167326/sikayet1.png
Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 06.09.2021 21:00
2 Gündür kodeslerse gözaltında bekletiliyorum, haliyle karakterim sinirli, Tony Cortez adlı polis memuruna inananamayacağınız kadar fear uyguladım,karakterim Outsider ve bir mafya oluşumunda olduğunu biliyor, polislere Billy Porter'ı ötecekti, kendini kurtarmak için bildiklerinj anlatacaktı,Tony Cortez'e gözlatında yalvarmıştı bile. 2 Gün olunca haliyle gerildi, karakterim tek odali bir evde bile kafayi yiyorken,kodesler onun için çok fazla oldu. Gbi'a gelelim, polise hakaretin Ic bir suçu var,ooc bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Fear'da ise gerek dün, gerek de bugüm yeteri kadar fear uygulamıştım. Sivil bir karakterin sırf ooc tanışıklıklardan böyle bir şikayet açmasını da yersiz buluyorum. Fakat tabii hakkın kardeşim. Bu arada /do kanalından ooc bilgilendirme tarzında yazılar yazamazsınız arkadaşlar, hem /me hem de /do Ic bir kanaldır, lütfen doğru kullanalım. Son bir şey daha zaten genelde gözaltında /ado vererek karakterimin sinirli olduğunu fakar bir o kadar da korktuğunu belirtmiştim. Daha fazla konuşulacak bir şey kalmadı galiba, admin kararı ile sonuçlanabilir. Iyi forumlar ve iyi roller dilerim herkese.

#2 - 06.09.2021 21:15
Polisin zoruna gitmeyen rol, şikayet açacak kadar germeyecek bir rol. Sana aldırdığım cezalar sebebiyle (bu rolleri bana karşı sergilemiştin) sinirli olabilirsin normaldir, bunu 1 satırlık şikayetler açarak foruma yansıtmak yerine, rolüne odaklanabilirsin, haliyle senin rolüne sıkıntı çıkaracak bir şey yapmadım, orada 2 dakika bile durmamıştın. Karakterim aşırı sinirli bir o kadar da korkak olduğu için o an öyle bir role girdim, eğer gerçekten farketmeden ihlal yaptıysam, admin kararıyla uyarıyla bekliyorum. Tüm samimiyetimle de özür diliyorum, teşekkür ederim.

#3 - 07.09.2021 00:23
Polisin zoruna gitmeyen rol, şikayet açacak kadar germeyecek bir rol. Sana aldırdığım cezalar sebebiyle (bu rolleri bana karşı sergilemiştin) sinirli olabilirsin normaldir, bunu 1 satırlık şikayetler açarak foruma yansıtmak yerine, rolüne odaklanabilirsin, haliyle senin rolüne sıkıntı çıkaracak bir şey yapmadım, orada 2 dakika bile durmamıştın. Karakterim aşırı sinirli bir o kadar da korkak olduğu için o an öyle bir role girdim, eğer gerçekten farketmeden ihlal yaptıysam, admin kararıyla uyarıyla bekliyorum. Tüm samimiyetimle de özür diliyorum, teşekkür ederim.

@japonaskeri Sen bana ceza falan aldırtmadın, 2 dakika değil ortalama 18 dakika durdum. Zaten supervisorun gelmesi 10 dakika sürdü. - Şikayeti geri çekiyorum.  :sampanya:

#4 - 08.09.2021 09:25
Merhaba, şikayeti geri çekip çekmemeniz pek bir anlam ifade etmiyor. Bu tarz durumlarda karşı tarafa şikayet açmak yerine öncelikle pmden uyarmanız en sağlıklı hareket olacaktır, ek olarak kodeslerde, pd içerisinde karakteriniz sinirli dahi olsa bu kadar çok küfür edip etrafa saldırmamaya özen gösterin lütfen, herhangi bir işlem uygulanmayacak iyi eğlenceler.