Konu: Lucas Zerilli Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 120 defa)

#0 - 05.09.2021 16:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas_Zerilli @suspectdiawind

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Giragos_Aznavour @Ruffnut

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.08.2021 15.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli Bölge Kural İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Giragos ile yolda hastaneye giderken bisikletli Lucas takip ediyordu Giragos benile konuştu bunu aldırma biz yolumuza bakalım dedi ve hastaneye doğru devam ettik hastaneye geldiğimizde o da peşimizden geldi ve ben kapının önünde tek beklerken Güvenli Bölgenin içinde silahını çıkarıp sıktı ve beni düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:          

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 05.09.2021 16:25 Emre35 »

#1 - 05.09.2021 16:20
Şahitliğimi onaylıyorum. Güvenli bölgede ateş açıldı.

Eğer ki nereden tanıdı konusu geçerse diye şimdiden yazayım. Dün gece 00:00 saatleri sularında yine bisikletli, aynı kıyafetli kişi karakterime sıkmıştı. IC olarak oradan şüphelendim ve arkadaşımı uyardım. Bilginize olsun, herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın yani. Teşekkür ediyorum, iyi forumlar diliyorum dostlar.

#2 - 05.09.2021 16:42
Selamlar, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. Olay şöyle yaşandı sizi güvenli bölge dışında kovalamaya başlıyorum, kaçıyorsunuz.
Spoiler: GösterGizle

Sonrasında sizi kovalamaya devam ediyorum ve güvenli bölgeye sığınıyorsunuz, sizi vurmamda bir ihlal yok. Sizi güvenli bölge içinde gelip vurmuyorum güvenli bölge dışında kovalamaya başlıyorum güvenli bölgeye sığınıyorsunuz ve vuruyorum diğer kanıtlarıda aşağıya sunacağım.

Evet, savunmam bu kadar sizi vurmamda bir ihlal yok tekrardan belirtiyorum. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.09.2021 16:44 suspectdiawind »

#3 - 05.09.2021 16:50
Giragos ve ben zaten Bulvardan çıktığımızda hastane için çıkıyoruz senden kaçma gibi bir niyetimiz yok hastaneye gidiyorduk zaten peşimizden gelmeni önemsemedik ve hastanede olan işimizi yapmak üzere hastaneye vardık kaçmak gibi bir durum söz konusu değil zaten bizim rotamız belli senden kaçmıyoruz yaptığın kural ihlali.

#4 - 05.09.2021 17:14
Giragos ve ben zaten Bulvardan çıktığımızda hastane için çıkıyoruz senden kaçma gibi bir niyetimiz yok hastaneye gidiyorduk zaten peşimizden gelmeni önemsemedik ve hastanede olan işimizi yapmak üzere hastaneye vardık kaçmak gibi bir durum söz konusu değil zaten bizim rotamız belli senden kaçmıyoruz yaptığın kural ihlali.
Nasıl kaçmıyorsun? Arkandan dur diyorum sana bisikletliye bakar emotesi atıp hızlıca devam ediyorsun her şey kanıtlarımda mevcut.

#5 - 05.09.2021 17:45
Bisikletli adama bakar emot'u verildiği için kaçılmış sayılmaz Girgous hastaneye tedaviye gidiyordu biz sadece yolumuza baktık kaçmadık ve sığınmadık normal bir insan da dur diyince durmayıp devam edebiliyoruz normal bir şey bu kaçmak olmuyor

#6 - 05.09.2021 17:51
Yanıtların için teşekkürler dostum.

Dışarıdan bakıldığında sığınmışız gibi görülüyor fakat hastaneye gidiyorduk. Böyle durumlar yaşanacağını bilseydim gerekli SS'leri alırdım hastaneye gitme gerekçesi olarak. Yanlış hatırlamıyorsam chatlog yazıları kanıt olarak sayılmıyor. Elimde sadece chatlog kaydı bulunuyor, eğer ilgili admin görmek isterse ulaştırabilirim.

Fazla uzatmaya gerek yok, kararı bekleyebiliriz diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum, iyi oyunlar.

#7 - 05.09.2021 18:30
Şikayet kapatılabilir, karşı taraf farklı sebepten sunucudan yasaklandı.

#8 - 05.09.2021 18:41
Yasaklandı, arşiv.