Konu: [05.09.2021 - Arnulf Trantes] Retarted RP  (Okunma sayısı 88 defa)

#0 - 05.09.2021 05:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arnulf Trantes @bloddsmell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: William Mathewsonz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.09.2021 -04:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RETARTED RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım ile Binco'ya girdik ve kıyafetimi aldım ardından aksesuar vs. satın aldık sonrasında çıkışımızı sağladık bende /pedmove 11 yazarak yürüdüm gerçekte koşturarak gitmiyorsunuz sanırsam, şahıs geldi küfür etmeye başladı dedi buradan git falan ekran görüntüsünde gözüküyor rol yapmayacaksan neden buradasın? Git bir freeroam serverinde oyna dostum, realistik bir açıdan yürüyerek gidiyorum ve kimsenin rolünü bölmemek adına ara sokaktan ilerliyorum, birliğim vs. hiç bir şekilde bir şeyim yok düşmanlığımda şahıslar ile rolüm dahi bulunmuyor sivil bir vatandaşım agresif yapmasını gerektiren bir durumda yok üstelik onaylı hoodu olması beni durup dururken asıp kesme hakkını vermiyor iyi günler dilerim saygılarımla.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsın yeterli, huh unutuyordum birde rol yapmaya başlasın.

« Son Düzenleme: 05.09.2021 05:16 Fransalı Efsanesi »

#1 - 05.09.2021 05:24
Idlewood ile aktif bir savaş durumundayız zenci bir karakteri yönetiyorsun Idlewood tarafından gelip mahallenin ortasında arabadan inip en yavaş yürüme animasyonunu atıyorsun, Drug Labimizin olduğu tarafa gidiyorsun evlerimizin olduğu tarafa, eli silahlı yüzü maskeli adam dolu fear rp yapmıyorsun, zenci karaktersin onlara bilgi aktarabilirsin kişi sayımızı söyleyebilirsin bu yüzden agresif bir şekilde mahalleden uzaklaştırıyorum savunma bu kadar huh bu arada fear rp yapmayı öğrenmelisin dostum senin için spoiler içerisinde ki alana bir link bıraktım. :D   :garip: :garip:

Ayriyetten kişi eski IDLEWOOD üyesi artık mix kısmı var mıdır bilemem?

(Motor çetesi mahallesinde zenci karakter ile (yaylana yaylana) yürümende ayrı bir ironik durum.)
Ayriyetten rol seviyemi sorgulayacak seviyede birisi değilsin iyi forumlar iyi oyunlar savunmam bu kadar sonuçlandırılabilir.  :-\ :garip:
« Son Düzenleme: 05.09.2021 05:26 bloddsmell »

#2 - 05.09.2021 05:29
Dostum fear rp yapmayı biliyorum ama senin ile role girmediğim için yapmam gerektiğini sanmıyorum, pedmove çekmemin nedeni bağzı yürüyüşlerde kambur yürüyor ve skin buglu gözüküyor, savaşta olduğunu ne bileyim? Araçtan indiğime dair kanıtın var ise savunma olarak atabilirsin veya sana karşı bir fear rp yapmadıysam artı olarak herhangi bir role girdiysem, rolünüzü baltalamadan ara yoldan ilerledim, güzelce sokaktan uzaklaş diyebilirsin, hakaret ederek bir yere gelemezsin, istersen Attardi ile savaşta ol bu beni ilgilendirmiyor. Binco tüm sunucunun kullanabileceği bir bölge ben aksesuar almaya geldim dostum, hood bölgeni başka yere taşıtabilirsin veyada bir daha karışmazsan iyi olur, rolünüzü baltalamayayım diye ara sokaktan ilerliyorum kimse ile bir bağlantım yok iyi görevler. Normal bir dil ile uyarsanda çıkarım yani sokaktan illaha gelip küfür etmeni gerektiren bir durum söz konusu değil ceza almasını istiyorum fear rp yaptığım veya bir yerde role girdiğim hatta şahısın dediği gibi araçtan indiğimin bir kanıtı var ise savunmanızda belirtiniz, ceza almasını talep ediyorum tekrardan sonuçlanabilir şahısında dediği gibi admin kararı iyi forumlar iyi görevler dilerim saygılarımla.

#3 - 05.09.2021 05:38

Ayriyetten kişi 15-20 dakika boyunca bölgede gezdi uyarıldı(Uyarıldığına dair ss elimde mevcut değil arkadaşlarıma sordum varsa atacaklar bende buraya atacağım) ona rağmen gitmedi sabit bir şekilde ganton bölgesinde geziyor bu akdar agresif yaklaşmamın sebebide bu.

#4 - 05.09.2021 14:27
Savunma yeterli.