Konu: [04.09.2021 - Maske_18920] Aimbot, NoSpread  (Okunma sayısı 442 defa)

#0 - 04.09.2021 05:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_18920
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün gece saatlerinde olan çatışma rolüne ön saflarda yer aldım, bir kaç dakika boyunca siper savaşları gibi bir hooddan diğer hooda savaştık. Bir süre sonra aşağı indim ve arkalamak amaçlı ((vur-kaç)) otobana indim. Birini gördüm ve motordan indim, emote verecektim ki kişinin bana sıktığını gördüm fakat kişi bana bir pompalıya göre aşırı fazla vuruyordu, videoda her şey açık zaten. Geldiğim gibi bir deagledan daha fazla vuruyor 50-50-43 şeklinde 3 hit atıyor. Ölüyorum. Pompalı ile oradan o şekilde vurması imkansız, ayrıca bu şekilde vurması onun hile olduğunu açık bir şekilde ortaya koyuyor. İyi forumlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):N/A

#1 - 04.09.2021 05:45
.
« Son Düzenleme: 04.09.2021 16:27 Cypher »

#2 - 04.09.2021 06:08
@Cypher Teşekkürler bende gerekli savunmamı yarın kanıtlarıyla birlikte yapıcağım iyi forumlar dilerim.. :vice:

#3 - 04.09.2021 16:09
Merhabalar benim yeterli bir kanıtım yok sadece kısa bir yazı yazmak istiyorum bu zamana kadar, Vicede hiç bir hile kullanmadım kullanmıyacağımda Shotgun model silahın bazen buga girdiğini düşünüyorum benim diyecek tek şeylerim bunları @Nyarko Adminim gerekli açıklamayı yapar kanıtım olmadığı için cezalandırılacağım ortada teşekkürler dilerim..

#4 - 05.09.2021 10:07
@Nyarko Arkadaşın hileyle beraber savaş rollerine katılmaya devam etmemesi için sonuçlanabilir mi? Etiket için üzgünüm.

#5 - 07.09.2021 12:59
Yasaklandı.