Konu: Ghalen Howell - PG, NONRP, FEAR RP, RETARDED RP  (Okunma sayısı 296 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2021 03:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda görülen Buffalo üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, kişiler Buffalo hoodunu bastılar. Daha sonrasında ise Ghalen karakteri içeriye girdi. Videoda görüleceği üzere Ghalen yerde yatarken /me den kişiyi bacaklarından çekiştirir tarzında bir emote veriyoruz. Aslında hatalı bir kullanım yaparak /do dan bunu yaralı sürem bitmeden yapamazsınız tarzında birşey söylüyor. Herneyse kabul ediyoruz. Yaralı süresinin bitmesini bekliyoruz. Kişi yaralı süresinden kalktığı gibi bize hiçbir rol hakkı tanımayıp emote verip pat diye kaçıyor. Karşısında silahlı beş kişi var ve hepimiz silahımızı ona doğrultuyoruz. Elimizden pat diye kaçması rol dışı (mantıksız).

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gereken cezayı almasını istiyorum.

#1 - 03.09.2021 12:48
Akşama doğru savunma gelir.

#2 - 05.09.2021 05:10
Öncelike selamlar, savunma geç geldi ve bu tamamen benim sorunum, üzgünüm.

Barın içine girdiğim gibi düştüm, haraket edemedim bile. Daha sonrasında sürem bittiğinde bir emote verdim ve dene attım, başarılı gelince çıktım. Emote ve dene şuan elimde değil çünkü ana bilgisayarımda değilim, leptoptayım. Eğer bunun görüntülerini isterseniz yarın bunları ulaştırabilirim. Teşekkürler, iyi forumlar.  :minigun:

#3 - 06.09.2021 02:41
Dene mi attın? Nerede dene attın? Arkadaş güzel yalan söylüyor. Kafana silah tutan onca adamın arasında pat diye çıkıp gitmen trajikomik.

#4 - 08.09.2021 10:20
Videoda /dene komutunun geri dönüşü diğer oyuncularda görünmüyor. Powergame sebebiyle cezalandırılacak. Bu tarz durumlarda yenilgiyi anlık olarak kabul edip karşı tarafa rol paslamalısınız. Her zaman kaçma veya kurtulma gibi kazanmaya yönelik oynamak karşı tarafa haksızlık olur, dikkat edelim.