Konu: Yanlış /aw kullanımı. Kristy Lizza  (Okunma sayısı 155 defa)

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 02.09.2021 23:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kristy_Lizza - @MeqquenN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arshen_Ovesian @Swinter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02 / 09 / 2021    17:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yanlış /aw kullanımı.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'de görüldüğü üzere motor gibi taşıtlar'da hatalı /aw kullanımı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Teşekkürler iyi forumlar.

#1 - 02.09.2021 23:53
Onaylıyorum.

#2 - 03.09.2021 00:22
Şikayet açmak için şikayet açmışsınız. Arkadaşı PM yolundan uyarıp rolünüze devam edebilirdiniz. :)

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#3 - 03.09.2021 00:24
Onlarla birlikte hiç bir rolde değildik, sadece yanlış /aw kullandıkları için şikayet açtım. Şikayet açmak içinde şikayet açtığımı düşünmüyorum.

#4 - 03.09.2021 00:25
Şikayet açmak için şikayet açmışsınız. Arkadaşı PM yolundan uyarıp rolünüze devam edebilirdiniz. :)
Şikayet ne olur ne olmaz, niye açıldı, yeterli bir sebep mi? Gibi sorular ile ilgilenmiyorum fakat şikayet ile alakan yok ve yorum atıyorsun, levelin düşük. Bu yaptığın yasaklı bir şey, devam etmezsin umarım.  O:-)

#5 - 03.09.2021 00:27
Merhaba. Birincisi, şikayet başlığı şablona uygun değil. İkincisi kurallarda "motor üstünde /aw kullanılmaz" tarzı bir şey yok, ama siz "bu yaptığın yasaklı bir şey " tarzında bir yazı yazmışsınız, gayet emin şekilde. Olsa olsa taş çatlasa NonRP üstünden değerlendirelim; ceza uygulanacak bir durum yok, uyarılıp geçilir fakat burada ihlal yok. Motor üstünde iki kişinin konuşmasını diplerinde olmadığını sürece duyamazsınız, gerçek hayatta. Motor üstünde /w-/aw aynı işlevde. Bu yüzden bir işlem uygulanmayacak, bu tarz durumlarda /pm üzerinden iletişim en sağlıklısı. İyi eğlenceler.