Konu: Arşiv  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 02.09.2021 23:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacques Reblood
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran Görüntülerinde.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ((Bir kaç gündür sağ altdaki sayaç bozuk, düzgün göstermiyor. Saat 18:30 civarları gibi olaylar gerçekleşti.))

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.

VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Polise Karşı Korku Rolleri
Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı FEAR-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: VICE biriminin söylediğine göre aranma kaydı bulunan, yüksek risk şahısları Palomino Creek'n çıkışında görmüşler. Aracı durdurup, oyalamışlar sanırım, destek istediler, desteğine yöneldik. Felony Stop çevirme formasyonuna geçtik ve direktifler verildikten sonra şahıs indi, üst araması yaparken bir cümle kurarak ilk Fear RP ihlalini sergiledi, geri de ekip otosuna arkadaşı sevk ediyorum, araç içerisinden arkadaşına bağırarak bir şeyler söylediği için role giriyorum, adeta taramalı makine gibi hakaretler içeren rolde bulunuyor, daha fazla ihlal yapmaması adına. "Pekala, öyle olsun" diyip geçiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Dört-altı tane polis memuru şahısa silah doğrulttuğu halde ve üstünü aradığım sırada ilk ihlalini yapıyor.

Araca sevk edildikten sonra, bağırmalarına karşılık, kibar rol sergilemeden susmasını söylüyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın, bunaldım cidden. Bir haftada, PD'e karşı böyle roller sergileyen onlarca şahıslarla karşılaşıyorum, şikayet açmasak, bunun bir ihlal olduğunu öğrenmiyorlar.

« Son Düzenleme: 04.09.2021 21:07 Moruk »

#1 - 03.09.2021 00:42
Mention atmayı unuttuğum için kusura bakma. @Reusus

#2 - 03.09.2021 00:45
@Reusus 24 saat içerisinde savunmanızı yapın lütfen. Neden birden fazla ekip aracının bulunduğu ortamda polis karakterlerine böyle agresif tavır sergiliyorsunuz?

#3 - 04.09.2021 15:17
Jacques karakterine gün içerisinde ulaşıp şikayetten haberdar edin lütfen @Moruk Aksi hâlde herhangi bir savunma yapmadığından ötürü işlem uygulayacağım.

#4 - 04.09.2021 19:57
Spoiler: GösterGizle
Jacques karakterine gün içerisinde ulaşıp şikayetten haberdar edin lütfen @Moruk Aksi hâlde herhangi bir savunma yapmadığından ötürü işlem uygulayacağım.

17:00 gibi oyuna girdim, bir-iki saat oyundaydım. Arkadaş aktif değildi.

#5 - 04.09.2021 20:53
Merhabalar herkese sizin kadar güzel bir gün diliyorum, reddetme olayında sonuna kadar hak veriyorum fakat yanlışlıkla reddettiğimi bilmenizi isterim. Sonrasında yapılan aramalarda herhangi bir sorun çıkartmadan direk kabul ettim, reddetme anında ise size yanlışlıkla yaptığımı pm üzerinden iletmeyi unutmuşum, bu yaptığımdan ötürü gerçekten üzgünüm. Açıkcası rol esnasında arkadaşlarımla discord üzerinde olduğumdan ötürü rolde yaptıklarıma pek odaklanamadım ve belli ki bir kaç hata yapmışım, bu tamamen benim dikkatsizliğimden ötürü gerçekleşen bir saçmalık. Oluşturduğunuz şikayet hakkında sadece bunları söylemek istiyorum çünkü buradan bakılınca pek savunulacak bir halim yok. Rol esnasında dikkatsizliğimden ötürü sizi rolden soğuttuğum için üzgün olduğumu belirteyim, bunu isteyerek gerçekleştirmedim. Gerçekleşecek işlemler için herhangi bir itirazım yok. Taktir ederseniz işlemlerimi uygulayabilirsiniz, böyle saçma salak bir role sebep olduğumdan ötürü özür diler, iyi roller diliyorum.

#6 - 04.09.2021 21:06
Şahısla oyun içi konuşarak anlaştık, şikayet arşiv.

#7 - 05.09.2021 01:59
Şahısla oyun içi konuşarak anlaştık, şikayet arşiv.
Öncelikle merhaba, şikayeti açıp bu kadar savunmalardan yorumlardan sonra bunu yazacaksanız eğer şikayeti baştan açmayıp arkadaşla konuşsaydınız.

@Reusus lütfen rol içerisinde-çok önemli bir durum olmadığı sürece- odağınız tamamen rol olsun, dışarıya karşı herhangi bir dikkat dağınıklığı durumda rol takibinde, rol akışında sorun yaşamanız çok normal. Ek olarak PD üyelerinin bu durumlardan müzdarip olduğunu düşünüp PD üyelerine karşı olan kurallarda biraz daha hassas olmanızı rica edeceğim, şikayetin geri çekilmesiyle alakasız olarak herhangi bir işlem uygulamayacağım savunmanızdan dolayı. İyi eğlenceler diliyorum.