Konu: Sakeem Wright skin şikayeti  (Okunma sayısı 329 defa)

#0 - 02.09.2021 16:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sakeem_Wright @Fransalı Efsanesi
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ROLLXN @erdo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.09.2021 16:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 24/05/2021 22:44 tarihinde eklettiğim, SS'te gözüken modelimi Sakeem_Wright  isimli karakterde gördüm. Skini ben, onaylı ViceSquad skincilerinden @nevzvt  ya yaptırdım. Kendisiyle iletişime geçtim ve çalıntı olduğunu söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR: 

Ek açıklamalar(varsa): Cache mining yaparak skini çalıp sadece retexture atılmış, gerekenin yapılmasını istiyorum.

#1 - 02.09.2021 17:49
Arkadaş herkesten bir parça almış  :D

#2 - 02.09.2021 18:03
Sadece saçı aldım, kolu aynı duruyor fakat aşağıda anlattığım gibi savunmama aşağıda.
« Son Düzenleme: 02.09.2021 18:15 Fransalı Efsanesi »

#3 - 02.09.2021 18:15
Skinin tam hali:

Skini sildirmek için çaba sarf etmeyin beyler çünkü skinin tam hali bu, ben sadece saç aldım onun dışında hiç bir yeri aynı değil karakter boyutu zaten farklı ve büyük 1.96 rolü yapıyorum karakterin zaten profiline girip bakabilirsiniz bıcır karakter ile bunu yapmam anlamsız olur, arkadaşınız geldi ve denedik oyunda ondan katca büyüğüm zaten fark ederseniz ekeran görüntüsü ile açıklayacağım. Skin bodysini dillimoreden aldım koluda tunahanizm'in sunucusundan aldım sizde zaten bulunuyorsunuzdur texture discordu saçıda o arkadaştan aldım onda yalanım yok, retexture atıp dillimoreden aldığım skini kullandım, sizin skininizi çalmadım yani. Arkadaşınız geldi aynı bodyi kullandığınızı söyledi, birde birlikte herkes neredeyse aynı skini attırdığını söyledi ben çalmadım fakat, siz aynı bodyi kullanıyormuşsunuz, giydi ve denedik.

Skin karşılaştırmamız:

Chat'i okursanız iyi olur:

Burada body bize ait diyor fakat karşılaştırıyoruz, her hoodieli skin size ait değil beyler onuda size belirteyim:

Ve birde kullanmış oldukları ekran görüntüsünde ise küpe bile farklı hatta bir tane küpe var farklı ekran görüntüleri alarak kesilerek kullanılmış.
Savunmam bitmiştir şikayete bakacak admin kararı iyi günler dilerim, iyi forumlar saygılarımla.

« Son Düzenleme: 02.09.2021 18:21 Fransalı Efsanesi »

#4 - 02.09.2021 18:24
bir küpe silip retexture attıktan sonra skinin çalınmadığı belli oluyor  ::) daha fazla söylenecek bir şey yok alıp attırmışsın kararı bekleyelim her şeyi aynı  :garip:

#5 - 02.09.2021 18:32
bir küpe silip retexture attıktan sonra skinin çalınmadığı belli oluyor  ::) daha fazla söylenecek bir şey yok alıp attırmışsın kararı bekleyelim her şeyi aynı  :garip:
Alakasız bir durum dostum küpe silmedim tam tersine ekledim benim dillimoreden aldığım skinde küpe yoktu hatta.

#6 - 02.09.2021 18:45
Daha savunma yapacağım sonuçlanmazsa sevinirim.

#7 - 02.09.2021 19:10
Dillimore atan kişi ve skinin ekran görüntüsü:

Burada ise şahısa yazıp skini kullanacağımı söyleyip sildiriyorum hatta rel olduğunu bile söylüyor:

Kişiyede sorabilirsiniz benim açımdan sıkıntı yok, şahısın nicki: whaddup'#1337

#8 - 02.09.2021 19:11
Savunmam bitti admin kararı sonuçlanabilir teşekkürler iyi forumlar dilerim, saygılarımla.

#9 - 02.09.2021 22:20
Dillimore atan kişi ve skinin ekran görüntüsü:

Burada ise şahısa yazıp skini kullanacağımı söyleyip sildiriyorum hatta rel olduğunu bile söylüyor:

Kişiyede sorabilirsiniz benim açımdan sıkıntı yok, şahısın nicki: whaddup'#1337
Lol, bu eleman zaten skini cacheden calip editleyip rellemis, bu skinin kolyesini 5 ay once yaptım ve sunucuya eklettirdim
Bende olan kolye

Eklendigi tarihe adminler bakar zaten, olmadı kanıtlarız
Whaddupp denen elemanda acil skin calmayı birakmali, guzelim skinlerimizi editleyip cop etmis

Vertexleri oynayıpda rellemiş gibi, kontrolde polygon sayıları kontrol edilsin
Sadece saçı aldım, kolu aynı duruyor fakat aşağıda anlattığım gibi savunmama aşağıda.

Kendinle çelişiyorsun

Her skin paylaşan discord sunucusuna girmeyin