Konu: Jamyron Joyner - Dwayne Woodard | Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2021 15:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamyron Joyner - @RuLinG57 | Dwayne Woodard - @Toreno

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı emote, Gun Out Of Ass (GOOA), Emotesiz işlem, Non-Rp, Alt karakterle illegal rol sergilemek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jamyron Joyner karakteri siyah Glendale model arabası ile kaldırımda sürerek Non-Rp driving sergiliyordu fakat kanıtını alamadım, IC olarak onu uyarmaya gittim ve sert sözlerle karşılık verdiler ve ortam kızıştı. Jamyron Joyner karakteri yumruk atma emotesi verdi fakat neresinden çıkardığı belli olmayan bir sopa çıkardı, yumruk atma emotesi vermesine rağmen bir anda sopayla saldırdı ve bu şekilde GOOA kural ihlali yaptı ve hatalı Emote verdi. Savunan taraf ben olduğum için Emote vermedim fakat Dwayne Woodard karşı taraftan olmasına rağmen Emotesiz bir şekilde yumruk atmaya, kovalamaya başladı. Bunu da Emotesiz işlem olarak değerlendirebiliriz. Kovalamaca sonunda Jamyron Joyner karakteri beni sopa ile düşürdü, düşürünce bağırtmaya çalıştı ve korkutmak için zaten sopayla düşürmesine rağmen yine sopa çekme Emotesi verdi, sistemsel kalkmama 15 saniye kala verdi Emote'i, yanlış bir zamanda veriyor. Daha öncesinden sopanın sırtında olduğuna dair bir Emote atmamıştı, kalkmama 15 saniye kala attı. Bunu da Non-Rp olarak değerlendirebiliriz, sopanın üzerinde olduğuna dair bir Emote'i önceden verseydi ona göre rol yapabilirdim. Dwayne Woodard (Töreni) kişisinin alt karakteriyle bu rolü gerçekleştirdiğini fark ettim, inceleyecek yetkilinin bunu da göz önünde bulundurmasını isterim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Jamyron Joyner | Gun Out Of Ass (GOOA) - Hatalı emote (yumruk atma emotesi verip sopa çıkartmak)
Spoiler: GösterGizle

Dwayne Woodard | Emotesiz işlem

Jamyron Joyner | Non-Rp (düşürdükten sonra sopa çıkartma emotesi vermesi, üstelik sopanın üzerinde olduğuna dair bir emoteyi önceden vermemişti.)

Dwayne Woodard - Toreno (Alt karakterle illegal rol sergilemek)

Ek açıklamalar(varsa): Alacakları cezanın yanında rol desteği almalarını istiyorum, ayrıca herhangi sistemsel bir birliği olmamalarına ve hangi setten oldukları belli olmamasına rağmen "Crips" diye geziniyorlar fakat siviller.  :D

« Son Düzenleme: 02.09.2021 23:12 Lhansent »

#1 - 02.09.2021 15:47
İlk öncelikle yumrukla vururken zaten emote attım. Beyzbol sopasını çıkarırken emoteye gerek duymak gerekmiyor, Beyzbol sopasını oyunda çıkardığımı görüyorsun zaten, ben orada ilk önce emote vererek saldırıyı başlatmışım daha sonrasında Beyzbol sopasını çıkarıp vurma hakkım var. Non RP içinde açmışsın, oda birşey değiştirmiyor. bir hatası bulunmuyor. Dwayne Woodard'ın da SS'te birşey yaptığı görülmüyor. Savunmam bitti şikayet sonuçlanabilir.

#2 - 02.09.2021 15:59
İlk öncelikle yumrukla vururken zaten emote attım. Beyzbol sopasını çıkarırken emoteye gerek duymak gerekmiyor, Beyzbol sopasını oyunda çıkardığımı görüyorsun zaten, ben orada ilk önce emote vererek saldırıyı başlatmışım daha sonrasında Beyzbol sopasını çıkarıp vurma hakkım var. Non RP içinde açmışsın, oda birşey değiştirmiyor. bir hatası bulunmuyor. Dwayne Woodard'ın da SS'te birşey yaptığı görülmüyor. Savunmam bitti şikayet sonuçlanabilir.

Savunma için teşekkürler.

Sunucu kurallarını gözden geçirmenizi öneririm, sopa çekerken emote vermek zorundasınız ayrıca sopayı nereden çıkardınız? Gerçek hayatta sopa cebe sığmayacak kadar büyük.

#3 - 02.09.2021 20:52
Vice'de yeniyim emotesiz yumruk atılmayacağını bilmiyordum. Savunmam bitti şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 02.09.2021 23:06
Dwayne Woodard kişisinin alt karakteriyle sözde "Crips" rolü yaparak illegal rol sergilediğini fark ettim, şikayete eklemesini yapacağım.

#5 - 04.09.2021 19:32
Şikayet aktif.

#6 - 08.09.2021 10:15
Jamyron Joyner Emotesuz İşlem sebebiyle cezalandırılacak, şikayet edilen diğer hesap yasaklanmış.