Konu: Geri çekildi .  (Okunma sayısı 330 defa)

#0 - 02.09.2021 13:15
Geri çekildi rahatsız ettimğim için kusura bakmayın.
« Son Düzenleme: 03.09.2021 00:49 xPollouxe »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 02.09.2021 17:47
savunma yapacağım

#2 - 03.09.2021 00:30
savunma yapacağım
Savunmanızı kısa sürede yapın @KSZ hood bölgesi dahi olsa birisi size küfür ettiği için ateş mi ettiniz? Sivil bir karaktere?

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 03.09.2021 00:39
Arkadaşımızla anlaştım, anlayışı için teşekkürler.
« Son Düzenleme: 03.09.2021 00:50 KSZ »

#4 - 03.09.2021 00:56
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115588.0 bu şikayette de aynı durum olmuş. Neden açılan şikayetler siz iletişime geçtikten sonra geri çekiliyor? Ek olarak üstteki sorduğum soruya yanıt bekliyorum @KSZ

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 03.09.2021 00:59
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115588.0 bu şikayette de aynı durum olmuş. Neden açılan şikayetler siz iletişime geçtikten sonra geri çekiliyor? Ek olarak üstteki sorduğum soruya yanıt bekliyorum @KSZ
Hayır, kimseyi durduk yere vurmadım. Bir sebebi var, sunucuda her gün saatlerimi geçiriyorum ve bu tür şeyler yapılmaması gerektiğini biliyorum. @Democrituss

#6 - 03.09.2021 01:00
Açıklamanızı bekliyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 03.09.2021 01:25
Selamlar. Şu an birliğimin üst rütbeli kadrosunda, kendi aramızda (haberim yok) bir takeover rolü gelişim gösterdi ve karakterim de dahil olan karakterlerin sayesinde bu planı öğrendi. Bu olayı öğrenen karakterim, Tykeim karakterini tenha bir yere "insan içinden uzağa" götürdü ve olayımız başladı.

Karakterim kendini ölüme yakın hissettiği ve ölmek istemediği için zaten gergin, uzun süredir de gergin bir karakteri oynuyorum ama gerginliğim kendi birliğime yansıyor. Herhangi birisine DM amacı güderek yaptığım bir rol değil, gelişen bir şey. Uzun süreli rolün ardından bir de savaş olayları patlak veriyor ve daha farklı bir psikolojiye bürünüyor. Tykeim karakteriyle rolümüze başlıyoruz ve sadece /c ile konuşuyoruz, sessiz bir şekilde rolümüzü yapıyoruz. Sonrasında muhtemelen arkadaşımızın chatloguna attığım emote'lar düşmüş olacak ki, bizi arıyor ve buluyor.

Spoiler: GösterGizle

Sonrasında karakterin aniden bizi bulmasıyla ve elimde silah olmasıyla beraber anlık tepkiyle karaktere gitmesi gerektiğini küfür yardımıyla söylüyorum. Gitmiyor ve bekliyor, bir süre böyle devam ediyor. Öncelikle karakterin bizi duymasının bir imkanı yok, gelirken uzun uzun etrafa baktık, takip edilmediğimizden emin olduk. Karakterim temkinli davrandı yani. Tykeim karakteri de buna şahit olacaktır. Sonrasında karakter role dahil olmaya devam ediyor, biz inatla git diyoruz ve hala orada duruyor. Şikayetçi arkadaş, Tykeim karakterine "Sorun mu var?" diye soru yöneltiyor ve Tykeim de benim gibi olayın aksiyonuyla ona sert tavır gösteriyor. Sonrasında kendisi, karakterlerin ortasında bana ki "elimde silahım var" küfür ediyor, gidiyor. Ben de arkasından zaten sinirli olan ve Tykeim'e agresif tutum sergileyen karakterimi, ona karşı da agresifleştiriyorum.

Spoiler: GösterGizle

Sonrasında arkadaşımız bana "Serseri" diye hitap edip, "Annen de böyleydi" diyerek küfür ediyor, tam gitti hiçbir şey yapmayacağım, geri dönüp "Atarlı" diyor. Ben de bunları duyunca silahıma davranıyorum.

Oluşumum zaten hali hazırda bir savaş durumuna dahil. DM istesem ve DM meraklısı olsam, her gün her saat rolle gelişen savaşımızı sürdürür, DM atarım. Amacım DM atmak falan değil, zaten rolle gelişen şeyler bunlar. Karakter elimdeki silahı görmesine rağmen orada durmayıp gitseydi böyle şeyler olmazdı. Açık konuşayım, beklediğim şey de oradan gitmesiydi zaten. Dediğim gibi herhangi bir DM amacım yok.

Bir önceki şikayetin çekilmesinin sebebini de buraya yazmak istemiyorum, arkadaşımıza OOC olarak birkaç şeyden bahsettim ve sağ olsun beni onayladı. İsterseniz size de bunların kanıtlarını herhangi bir yerden gösterebilirim.

Arkadaşı da herhangi bir şekilde oyundan soğuttuysam üzgünüm, rolde yapmam gereken şeyi yaptığımı düşünüyorum. Eğer yaptığım bir hataysa daha dikkatli olurum.

@Democrituss

#8 - 03.09.2021 01:45
Merak etmeyin, diğer şikayet için ek bir şey yazmanıza gerek yok, bu şikayet içinse durumu öğrenmek istedim ayrıca sizi gayet iyi anladım. Bu tarz durumlarda direkt olarak yaptığınız hareketten/durumdan ötürü hiçbir oyuncuyu(özellikle son zamanlara dahil olanları) direkt olarak yargılamıyorum(z), yargılamamaya çalışıyorum; fakat olay diğer oyunculara, sivil karakterlere yansıdığında tavrımız değişebiliyor. Son zamanlardaki durumlardan dolayı bu tarz olaylar dikkatsizlik ve gerginliğin vermiş olduğu etkiyle birlikte çoğalabiliyor; bu tarz bir şey olsa dahi amacım ceza atmaktan önce sizi, sizleri uyarmak olurdu. Bu tarz bir şey yapmak istemeyeceğinizin farkındayım. O yüzden bu konularda yönetim ekibinin yaklaşımını farklı algılamamaya özen gösterin. Bunun gibi durumlarda silahla ateş etmek vs. son başvuracağınız yöntem olsun, özellikle sivil karakterlere karş.ı(tüm illegal karakterler için geçerli)

@xPollouxe karakterinizle detaylı rollere girmeden önce sunucunun şehir bölgeleri/senaryosuna göz atmanızı öneririm aksi durumda bazı hood bölgelerinde, birlik bölgelerinde vurulmasanız dahi karakteriniz belli başlı sebeplerden ötürü dövülebilir/hırpalanabilir.

İyi eğlenceler diliyorum.