Konu: [02.09.2021] Beckham_Martin metagaming  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 02.09.2021 12:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Beckham Martin @HYPER

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NC atıp bu karakterimle rol yapmaya başlayalı henüz 1 gün bile olmamışken Beckham Martin karakteri beni nereden görüp tanıdığını bilmiyorum, bana drive-by bir şekilde ateş açtı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Eski karakterimden ayrıldığım tarih:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Nametag'ler karakterin yüzünü ifade ediyor arkadaşlar, kimlik bilgilerini alamıyorsunuz oradan.

« Son Düzenleme: 02.09.2021 12:45 TemenoThyrea »

#1 - 02.09.2021 13:12
Bu karakterine geçişin ve seni vuruşumun üzerinden 24 saat 13 dakika geçmiş.

#2 - 02.09.2021 13:14
Bu karakterine geçişin ve seni vuruşumun üzerinden 24 saat 13 dakika geçmiş.

Evet, gerçekten de öyle olmuş. Peki savunman bu mu? 24 saat kuralı falan yok, karakterimi nereden tanıdığını açıklayabilir misin lütfen?

#3 - 02.09.2021 13:20
Ben seni mahallemden geçerken vurdum sen hızla kendi hooduna gidip ssni alıp sanki hoodunda vurmuşum gibi gösteriyorsun neyse mg hatam varsa admin gereğini yapar.

#4 - 02.09.2021 13:23
Ben seni mahallemden geçerken vurdum sen hızla kendi hooduna gidip ssni alıp sanki hoodunda vurmuşum gibi gösteriyorsun neyse mg hatam varsa admin gereğini yapar.

Köprüden Willowfield'a malzeme almak için dönüyorum, hood bölgenin içerisinden bile geçmiyorum. Hood baskın ihlalinden şikayeti açmadım, metagamingden açtım. Karakterimi nereden tanıdığını sorguluyorum sadece, yönetici yanıtı bekleyebiliriz.

#5 - 02.09.2021 13:33

Köprüden Willowfield'a malzeme almak için dönüyorum, hood bölgenin içerisinden bile geçmiyorum. Hood baskın ihlalinden şikayeti açmadım, metagamingden açtım. Karakterimi nereden tanıdığını sorguluyorum sadece, yönetici yanıtı bekleyebiliriz.
Ten green bottles'ın önünden geçtin kanka nasıl bölgemin içerisinden geçmedin neyse dediğin gibi hood baskından açmadın yönetici yanıtı bekleyelim.

#6 - 03.09.2021 01:08
Karpiel Kocharyan karakterinin Ten Green Bottle's barın önünden geçtiğine dair kanıtınız bulunuyor mu? Savunmanız bekleniyor. @HYPER

#7 - 03.09.2021 10:55
Karpiel Kocharyan karakterinin Ten Green Bottle's barın önünden geçtiğine dair kanıtınız bulunuyor mu? Savunmanız bekleniyor. @HYPER
O anda videoda değildim olayda hızlı geliştiği için ss de almadım ancak ateş bsmc hoodunda yapıldı, kişinin ss'indeki lastik izleri  kanıt sayılabilir hooduna kaçtığı. Tek başıma hood basacak değilim, kişide bu yüzden hood baskınından şikayet açmadı

#8 - 03.09.2021 12:15
ATM logları vs. varsa Willowfield plaza önündeki ATM'den para çektiğimi görebilirsiniz, ekran görüntüsünde de mevcut timestamp'de dakika aralıklarıyla birlikte. @warg

#9 - 03.09.2021 13:02
Merhabalar,

Şikayet incelendi, yetersiz kanıt sebebiyle Beckham Martin karakteri Metagaming ihlali kapsamında cezalandırılacak.