Konu: OOC Hapiste komut kullanamama saçmalığı.  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2021 04:53
Selamlar, bugün çoğu kişinin rahatsız olduğu bir durumu ele alacağım.

Hiç uzatmadan konuya gireceğim, bugün OOC hapisteyken sürem ilerlememeye başladı sonrasında bu durumdan rahatsız oldum ve rapor atmak istedim /rapor yazıyorum : OOC hapiste komut kullanamazsınız arkadaşıma PM atacağım : OOC hapiste komut kullanamazsınız. Bu hiç hoş değil sürem normal saat olarak biteli 2 saat oldu fakat hala jaildeyim, ticket atıyorum geç olduğu için bakılmıyor normalde oyun içi PM yada rapor atsam 5 dakikada halledeceğim şey için 2 saattir uğraşıyorum, bu kadardı beni dinlediğiniz için teşekkürler iyi forumlar. :vays: :nays:
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rainbow,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 02.09.2021 05:34
Bir ihlal yaptığınızda hatanızı tekrar etmemeniz için oyundan uzaklaştırılırsınız. %0,10 oranla hatalı jaile atılmış olabilirsiniz bunun için zaten ticket açtığınızda yardımcı oluyorlar. PM ve Rapor açık olursa eğer insanlar haklı yere jail yeseler bile sürekli /rapor komudunu kullanarak yetkilileri rahatsız edebilirler ve PM'den yetkililere veya oyunculara yazarak rolllerini bölebilirler. Gerek olmadığını düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 02.09.2021 08:51
Herkesin jaile girdikten sonra /rapor komutunu spamlememesi için önlenmiş, aksi varsa zaten DC ticket veya forum ticket ile çözülür.
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, drumdrum dondale, marcus61, nautical,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.09.2021 11:04
Selamlar, bugün çoğu kişinin rahatsız olduğu bir durumu ele alacağım.

Hiç uzatmadan konuya gireceğim, bugün OOC hapisteyken sürem ilerlememeye başladı sonrasında bu durumdan rahatsız oldum ve rapor atmak istedim /rapor yazıyorum : OOC hapiste komut kullanamazsınız arkadaşıma PM atacağım : OOC hapiste komut kullanamazsınız. Bu hiç hoş değil sürem normal saat olarak biteli 2 saat oldu fakat hala jaildeyim, ticket atıyorum geç olduğu için bakılmıyor normalde oyun içi PM yada rapor atsam 5 dakikada halledeceğim şey için 2 saattir uğraşıyorum, bu kadardı beni dinlediğiniz için teşekkürler iyi forumlar. :vays: :nays:

OOC Jail içerisinde /pm veya /rapor kullanılması yetkililer için - bir yön. Jail'e atan yetkiliye /pm veya /rapor üzerinden rahatsız etmesi olağan bir şey.
Gereksiz, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 02.09.2021 11:09
Saçmalık değil, IC hapishaneye değil OOC cezaya atılıyorsunuz. Timer vb. sorunlar geçici, Discord tickettan talebinizi iletmenizde bir engel bulunmuyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok