Konu: Yaşanan kaza ve gelişen kin gütme  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2021 01:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Treavor_Leazzy Forum hesabı sanırsam şu dur: https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Treavor_Leazzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryder_Ryan - Tyrese_Stone - Ren_Ryan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/09/2021 & 00:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mix:  Oyun içini oyun dışına dökmek ve oyun içiyle-oyun dışını karıştırmak.
Powergame:  Gerçek hayatta yapamayacağınız bir olayı oyun içerisinde karakterinize yaptırmak.

Alıntı
Alıntı
Mix:  Oyun içini oyun dışına dökmek ve oyun içiyle-oyun dışını karıştırmak. Örn, Rol esnasında size küfür eden karaktere kin beslemek, oyun dışına vurmak ve ona oyun dışında kin beslemek. Mixing ihlalidir. Örn, Oyun içinde kavga ettiğiniz kişiye oyun dışında da sırf oyun içinden dolayı karşı gelmek, üstüne gitmek ve taraf almak. Mixing ihlalidir.
Powergame:  Gerçek hayatta yapamayacağınız bir olayı oyun içerisinde karakterinize yaptırmak, gerçek hayatta olmayacak bir şeyi yapmak. Örn, kaza geçirdiniz ve bacağınız kırıldı buna rağmen koşa koşa gitmeniz. Örn, bir arabayı tek kişi kaldırmak, taşımak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay esnasından hemen önce videoda görüldüğü üzere karşı şeritten NOS' ile ilerliyorum, daha sonrasında beklenen bir şekilde bir araç çıkıyor ve çarpışıyoruz. Kaza rolüne girmek için videoda da görüldüğü üzere aracı kaldırıma yakınlaştırıyorum fakat çarptığım kişinin IC veya OCC (bilemem) arkadaşı var gücü ile aracıma çarpıyor ve ikinci kez çarpmaya yaklaşırken aracımı boşa atıp bayır aşağıya salıyorum. Çarpmanın etkisi ile belli ki bir şey yaşamayan arkadaşımız ikinci defa da çarpıyor.
Bu kayıtları yeterli gördüğümden olay olmayan kısımları kırptım. Şikayetim bu kadardır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
yoZNA&index=2

Ek açıklamalar(varsa): Yok.
« Son Düzenleme: 02.09.2021 01:39 wovenus »

#1 - 02.09.2021 13:10
@BATAK savunmanız bekleniyor.

#2 - 05.09.2021 14:47
@yutoalpha @BATAK [02.09.2021]-[05.09.2021] Dostum savunmanı yapacaksan ve hala üstünde düşünüyorsan bilgilendirme amacıyla yazar mısın?

#3 - 06.09.2021 11:19
Devamlı ters şeritten sürmek NonRP sürüşüne giriyor, Darrell Grim bu ihlalden cezalandırılacak. Bunun dışında araca devamlı çarpanlar da Car Ramming ve NonRP sürüş sebebiyle ceza alacak.