Konu: [01.09.2021 - Rahil_Winston] Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 01.09.2021 14:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rahil_Winston - @kolsuzebubekiraim.cs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lewy_Herman @Andrean

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.09.2021 / 13:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bir anda silah emotesi verdi, sıktığını gördüğüm gibi döndüm ve yanımda duran Lewy karakteri camdan sarkarak sıkmaya başladı. Arkadaş öldüğü gibi /q attı. Büyük olasılıkla ölmeden atmayı planlıyordu ama yetişmedi. Gerekli cezayı almasını istiyorum rol devam edemedi. (Video da var ancak yüklemesiyle uğraşmak zor geldi, istenirse video olarak atarım)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 01.09.2021 14:43
Bir anda karakter buga girdi, yerin dibine doğru düştüm ve quit attım. Bir dakika geçmeden tekrardan oyuna dönüş yaptım kanıtlarım bulunuyor.

#2 - 01.09.2021 14:48
Bir anda karakter buga girdi, yerin dibine doğru düştüm ve quit attım. Bir dakika geçmeden tekrardan oyuna dönüş yaptım kanıtlarım bulunuyor.

Oyuna tekrar döndüğünüze dair kanıtınızı buraya atar mısınız?

#3 - 01.09.2021 14:56

Ne hikmetse adamlarınız hoodumuzu bastıktan sonra oyuna dönmüşsün arkadaşım. PM atmışsın bana fakat PM attığında baskın yiyorduk.  Biz genelde o tarz bir durumda rapor atıyoruz, kaldı ki madem yere doğru düşmeye başladım o anda önce bize bildirseydin direkt q atıyorsun.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 01.09.2021 15:18
Şahitlik onaylıyorum, kişi zıpladı ve q attı. Yalan yok buga düştüğünüze inanmıyorum, düştüğünüze dair bir SS bulunuyor mu? bulunuyorsa atabilirsiniz. Sonuçta aktif rolde q attınız ve bunun geçerli bir sebebi olması için ss almanız gerekiyor.  Biz orada sizi bekleyemeyiz, çatışmada oyuna girmeniz ayrı bir garip. Dediğim gibi Ss mevcutsa atabilisiniz. İyi forumlar

#5 - 01.09.2021 17:20

Oyuna tekrar döndüğünüze dair kanıtınızı buraya atar mısınız?

Buyurun adminim, kimseye yalan borcum yok vesselam.

#6 - 02.09.2021 12:51
Savunma geçerli, ceza verilmeyecek.