Konu: [30.08.2021] Thomas Rexha - Refuse-Rp&Mixing  (Okunma sayısı 272 defa)

#0 - 01.09.2021 14:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Rexha @Rexha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2021 / 00:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mixing, Refuse-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Thomas Rexha karakterini Downtown'da görüyorum ve role girerek yardımcı oluyorum, arkadaşı hastaneye götürüyorum. Rolsel olarak iyi niyet gösteriyorum ve arkadaşın buna göre ilerleyeceğini düşünüp kaçırma rolünü ona fark ettirmeden yapmaya çalışıyorum. Ona hangi bölgedensin diye sorduğumda Buffalo yanıtını alıyorum ve burada da bir oyun döndürmek için harekete geçiyorum. "/me arabanın kapılarını içten kilitler, adama bakar." emote'u atıyorum ve rolün devamında diyeceğim şeyleri yazamadan arkadaş RK'lı olmasına rağmen silahını bana doğrultuyor ve karakterime aracı durdurmasını söylüyor. Fear-rp yapıp bir süre sonra aracı kenara çekiyorum ve PG olmaması adına araçtan yavaşça inip arka koltuğa erişiyorum shotgun silahımı alma rolü yapıyorum. Yine PG olmaması adına bir süre bekliyorum ve ondan sonra doğrultuyorum. Bu sırada arkadaş PM'den yaptığım rolü sorgulamaya ve role uymamaya devam ediyor. Arkadaş arabaya hayatında daha önce binmemiş gibi araba kilitliydi vs. diyor ben de bunu onun da yapabileceğini ona belirtiyorum(kilitli olan bir arabada kapıyı içeriden açmaya çalışırsanız araç kapılarının kilitleri açılır normal hayatta). Tabii bu yolu tercih etmeyip direkt silah doğrultuyor, her neyse. Beni PM'den bir süre rahatsız ettikten ve rolü böldükten sonra mixing için gerekli zamanı kazanıyor motorlu ve maskeli birisi eliyle koymuş gibi arkadaşı buluyor ve geliyor, Thomas karakteri de emotesuz bir şekilde adamın motoruna biniyor. Mixing olduğu açık ortada, rolü yapmama izin vermeyip PM'den darlaması da tamamen zaman kazanma amaçlı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Discord rollerinden keyif alamıyoruz, mixing'i bırakmaları için arkadaşlara uyarı yapılırsa sevinirim.

« Son Düzenleme: 01.09.2021 14:11 TemenoThyrea »

#1 - 01.09.2021 21:39
Savaş sürecindeyiz, herhangi bir yabancı ile birlikte görülüyorsam (erkekse özellikle) bu dostlarımın dikkatini çeker ve seni takip etmeye başlarlar. Onun dışında, bu şekilde konuşmanın Refuse RP kapsamına girdiğini bilmiyordum, saatin ve o anlık reaksiyonun sonucu oluşan bir şey. Tekrarı olmamasına özen göstereceğim. (istek)

#2 - 01.09.2021 21:41
Savaş sürecindeyiz, herhangi bir yabancı ile birlikte görülüyorsam (erkekse özellikle) bu dostlarımın dikkatini çeker ve seni takip etmeye başlarlar. Onun dışında, bu şekilde konuşmanın Refuse RP kapsamına girdiğini bilmiyordum, saatin ve o anlık reaksiyonun sonucu oluşan bir şey. Tekrarı olmamasına özen göstereceğim. (istek)

Rolün öncesini de atabilirim, bir takip vs. olmadı arkadaşı eliyle koymuş gibi buldu maskeli şahıs ve Thomas karakteri de onu bekliyormuş gibi binip gitti. Lütfen @Rexha yapsın savunmasını.

#3 - 01.09.2021 21:50
Merhaba bilgilendirme amaçlı yazıyorum, Rexha tanıtımlarına eşek videosu attıp toxic tavırlar sergilediği için susturulmuş, konuşamaz. Kendisinin yerine bir arkadaşı savunma yapabilir.

#4 - 01.09.2021 22:11

Rolün öncesini de atabilirim, bir takip vs. olmadı arkadaşı eliyle koymuş gibi buldu maskeli şahıs ve Thomas karakteri de onu bekliyormuş gibi binip gitti. Lütfen @Rexha yapsın savunmasını.
Susturulmuş durumda, bu konuda istek nedeniyle aracı oluyorum. " Atabilirsin. Dediğim gibi, arkadaşım bu durumdan şüphelenmiş ve bizi takip etmiş. Göremediysen yapabileceğim bir şey yok, üzgünüm.  "

#5 - 01.09.2021 22:17

Susturulmuş durumda, bu konuda istek nedeniyle aracı oluyorum. " Atabilirsin. Dediğim gibi, arkadaşım bu durumdan şüphelenmiş ve bizi takip etmiş. Göremediysen yapabileceğim bir şey yok, üzgünüm.  "

Videonun önceki kısımlarını uploadlayacağım, beklemede kalın.

#6 - 01.09.2021 22:47
Videoda görüldüğü gibi bir takip vs. söz konusu değil, ayrıca arkadaş RK'lı olmasına rağmen silah ile rol yapıyor ve rolün sürekliliği için bozuntuya vermeyip onun rolüne uyum sağlıyorum. RK'ya düştüğünün ekran görüntüsünü de on dakika önceden çekilmiş bir ekran görüntüsü ile alta ekliyorum. Ayrıca 5 saniye içerisinde kaçırıldığının infosunu zenci arkadaşa verip bana sıkmasını falan da sağlamış, rolcüsünüz gerçekten.

Non-RP ve birçok ihlali tek gecede gerçekleştirmiş arkadaş farkına varmamışım sadece. Savunmanı buna göre şekillendirirsen sevinirim.

« Son Düzenleme: 02.09.2021 08:16 TemenoThyrea »

#7 - 02.09.2021 13:03
Takip, iletişim vb. durumların kanıtları yok, OOC oyalanmış ve durduk yere birisi gelip kaçırmış görünüyor. Thomas Rexha ve onu kaçıran kişi Metagame sebebiyle cezalandırılacak.

Düzenleme: Kaçıran Christopher_Nicholson ise beyaz karakter olmasına rağmen siyahi skin kullandığı için ek olarak NONRP sebebiyle cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 02.09.2021 15:58 yutoalpha »